Milyen előnyöket nyújt a Pallas 70?

Tanáraink kiválasztásánál fontos, hogy az adott témában gyakorlati ismeretekkel és tudással, valamint tanítási tapasztalatokkal is rendelkezzenek.

Tudjuk, hogy képzésben résztvevőinknek a "munka világában" - vagyis a gyakorlatban - használható tudás kell. Ezért oktatóink élő példákkal, valós helyzetek bemutatásával készítik fel a képzésben résztvevőket nem csak a vizsgára, hanem a gyakorlati szakmára.

Képzésben résztvevőinket alapos felkészítés mellett a lehető leggyorsabban juttatjuk szakképesítő bizonyítványhoz.

A képzésben résztvevőink hatékony tanulását kidolgozott példákkal, korábbi vizsgasorok gyakorlásával, a tanulást, felkészülést segítő videókkal és vizsgafelkészítőkkel támogatjuk.

Fontosnak tartjuk, hogy képzésben résztvevőink a lehető legjobb szolgáltatást kapják, ügyfélszolgálatunk munkatársai empatikusak, gyorsak, segítőkészek.

A képzéshez kapcsolódó tananyagegység záró vizsgákat oktatási helyszínünkön szervezzük és bonyolítjuk le.

Képzéseink helyszínét úgy választottuk meg, hogy mind tömegközlekedéssel, mind autóval jól megközelíthető legyen. Oktatási helyszínünk a XIII. kerületben, a kék metró Forgách utcai megállójánál található.

Többet is adunk mint tanulási lehetőséget és tudást. Létrehoztuk Karrier Központunkat, ahol szakértőnk tanulási, karrier építései és munkajogi témákban segíti képzésben résztvevőinket.

A Pallas 70 Tudáshálón szakértőink számvitel, adózás, pénzügy, társadalombiztosítás témákban felhívják a figyelmet a változásokra, értelmezik és magyarázzák a jogszabályváltozásokat.

...és nem mellesleg 21 év képzésszervezési tapasztalat áll mögöttünk.

Hamarosan induló tanfolyamok:

Kreditpontok 2023.

Tudásháló

Karrier
Tanulás, karrier, munkajog


Továbbiak...


Összes blogbejegyzés...