Online tanfolyam

Társadalombiztosítási és bérügyintéző munkatárs

Társadalombiztosítási és bérügyintéző munkatárs képzés

államilag nyilvántartott, bejelentett képzés

Online, otthonról végezhető képzések.

A tanórákat és a tananyagegység záró vizsgákat előre meghatározott órarend szerint online, virtuális tanteremben tartjuk.

A tanórákon - ugyanúgy, mint a tantermi órákon - a tanártól lehet kérdezni.

A tanórák hiányzás esetén későbbi időpontban is megtekinthetőek, illetve akárhányszor újranézhetőek.

Aktuális tanfolyamindítások

2024. augusztus 31. - Online

Szombat: 8 tanóra

Hétvégenként 08:00 - 14:30
2024. augusztus 29. - Online

Kedd: 6 tanóra, Csütörtök: 6 tanóra

Hétköznap délelőttönként 09:00 - 14:00
2024. augusztus 28. - Online

Hétfő: 4 tanóra, Szerda: 4 tanóra

Hétköznap délutánonként 17:00 - 20:15
2024. április 27. - Online
2024. április 25. - Online
2024. április 10. - Online
Ha rendelkezel közgazdasági szakmacsoportba tartozó OKJ-s vagy felsőfokú végzettséggel + gyakorlattal, válaszd a Munkaerő-gazdálkodási és társadalombiztosítási ügyintéző képzést »

A képzés két csomagban választható

Standard
csomag
Profi
csomag
A képzés időtartama 248 online tanítási óra
Elektronikus oktatási segédanyagok
Tanulási és vizsgázási praktikák
Tudatos karrierépítés tippek
Visszatérés a munka világába
Szakmai összefoglaló anyagok
Szakmai teljes anyagok -

Tandíj és részletfizetési lehetőség

Egyösszegű fizetés
Teljes összeg:
155.000 Ft

Részletfizetés
Teljes összeg:
195.000 Ft

 

Hónapok:
5

 

Havi részlet:
39.000 Ft


Egyösszegű fizetés: a teljes összeg szerződéskötéskor fizetendő.

Részletfizetés: az első részlet szerződéskötéskor, a további részletek havonta fizetendőek.

Regisztrációs díj nincs. A tananyagegységeket záró vizsgáknak nincs díja.

A képzés elvégzéséről az ügyfél kérésére a FAR rendszerből kinyomtatott tanúsítványt adunk. A képzés elvégzése és a FAR tanúsítvány szakképesítő vizsgára jelentkezésre nem jogosít.

Profi csomag:

+12.000 Ft egyszeri díj a Standard csomag árán felül (szerződéskötéskor fizetendő).
Ezért a plusz díjért a gyakorlati munkavégzés során használható, részletesen kidolgozott szakmai anyagokat kapsz (pdf és videó) tb, bér, munkaerő-gazdálkodási témákban.TB ügyintéző és Bérügyintéző képzésekről - Mit kell tudni az OKJ után 2021-től?

Az éveken át oktatott és sokak által keresett, kedvelt TB ügyintéző és Bérügyintéző OKJ-s képzéssel kapcsolatban a mai napig sok kérdést kapunk.

A 2021. január 1-jén életbe lépett, felnőttképzést érintő változtatásokkal ezen OKJ-s képzések már nem indíthatók, így ezeket már nem érdemes keresni. Az alábbiakban összefoglaljuk, hogy a téma iránt érdeklődök milyen képzést választhatnak a régi OKJ-s TB ügyintéző és Bérügyintéző képzések helyett.

A Társadalombiztosítási és bérügyintéző munkatárs képzés tananyagának tartalma lényegében azonos a korábbi OKJ-s Társadalombiztosítási ügyintéző, illetve Bérügyintéző képzés során átadott ismeretanyaggal. Fontos tudni, hogy ez a képzés már online tanulási formában is könnyen elérhető.

Az online képzés során - ugyanúgy, mint korábban a Társadalombiztosítási ügyintéző, illetve Bérügyintéző képzés OKJ-s tanfolyamok esetében - HR ismeretek, Bérszámfejtési ismeretek és Társadalombiztosítási ismereteket sajátíthatsz el. A képzés óraszáma is hozzávetőlegesen ugyanaz, mint a régi OKJ-s képzés esetén volt.

Adódik a kérdés persze, hogy ez az új online képzés is olyan végzettséget ad-e, mint amit annak idején a TB- és Bérügyintéző OKJ-s bizonyítványok adtak. Nos, ezen a ponton van természetesen eltérés. A képzés ugyanis nem hagyományos értelemben vett bizonyítványt ad, hanem tanúsítványt, így a kimenetet tekintve tehát érezhető a változás.

Ennek ellenére fontos leszögezni, hogy nagyon sokan vannak azok, akik ezen képzésből profitálhatnak. A megszerzett tudás mennyiségét és minőségét tekintve azonos helyen áll egy régi OKJ-s TB és Bérügyintéző, illetve egy "Társadalombiztosítási és bérügyintéző munkatárs" képzést végzett ember.

A társadalombiztosítási és bérügyintéző munkatárs képzésünk tudásanyagára napjainkban ugyanúgy szükség van kisebb és nagyobb cégeknél egyaránt, mint a korábbi OKJ-s időszakban. Azon munkahelyek, ahol a papír kevésbé, de a tudás nagyon is számít (és van államilag elismert képesítő bizonyítvánnyal rendelkező személy is az adott cégnél), ott a Társadalombiztosítási és bérügyintéző munkatárs képzésünket elvégzetteket örömmel fogják fogadni.

Online képzésünk államilag nyilvántartott képzés. Megkezdéséhez ugyanúgy csak érettségi szükséges, mint korábban az OKJ-s TB ügyintéző vagy Bérügyintéző képzés estében volt.

A bérszámfejtési és bérügyintézési feladatok ellátásához nincs jogszabály által előírt végzettségi feltétel, a tevékenység végzésének feltétele a megfelelő szakismeret. A TB ügyintézői ismereteknél a jogszabály csak a TB kifizetőhely létesítési kötelezettséghez (100 fő feletti foglalkoztató) ír elő OKJ-s társadalombiztosítási vagy új képzési rendszerű munkaerő-gazdálkodási és társadalombiztosítási ügyintéző szakképesítést.

Összefoglalva:

Aki TB ügyintéző és/vagy Bérügyintéző képzést keres, mert az ott megszerezhető tudásanyagra van szüksége, azoknak Társadalombiztosítási és bérügyintéző munkatárs (államilag nyilvántartott) online képzésünk tökéletesen megfelelő.

A régi TB és Bérügyintéző OKJ-s képzés másik alternatívája a Munkaerő-gazdálkodási és társadalombiztosítási ügyintéző képzés, mely államilag engedélyezett, programkövetelmény alapján szervezett, tanúsítványt adó onine képzés, mely tanúsítvánnyal független vizsgaközpontnál államilag elismert szakképesítő bizonyítványt lehet szerezni. Besorolása más tehát, mint fent említett képzésnek. A részvétel feltétele lényegesen szigorúbb, bizonyos végzettségekhez és gyakorlathoz is kötött. Részletek »