Online képzés

Webszerkesztés, HTML, CSS alapok

Bevezetés a webfejlesztésbe

Webszerkesztés, HTML, CSS alapok képzés

államilag nyilvántartott, bejelentett képzés

Webszerkesztés, HTML, CSS alapok képzésünk rövid ismertetése

Az elképesztő mértékben növekvő online világ folyamatos fejlesztése speciális tudást és sok humán erőforrást igényel - vagyis sok programozó kell hozzá. Weboldalak, web applikációk, háttérrendszerek fejlesztését az adott területre szakosodott fejlesztők végzik. Az online rendszerek fejlődésével együtt a fejlesztők is egyre inkább specializálódnak. Ennek oka, hogy az egyes területek bonyolultsági szintje és követelményei egyre nőnek.

A webfejlesztők munkája az egyik jól elkülöníthető terület. A webfejlesztők tulajdonképpen szoftverfejlesztők, akik egy weboldal vagy webes alkalmazás teljes kivitelezését képesek önállóan megoldani.

Ehhez azonban előbb alapszintű tanulmányokra van szükség. Ezt a célt szolgálja Webszerkesztés, HTML, CSS alapok képzésünk. Célunk, hogy képzésünk elvégzése megadja az alapokat ahhoz, hogy magabiztosan elkezdhesd Webfejlesztő képzésünket.

Mit fogsz tanulni ezen a tanfolyamon?

Képzésünk célja, hogy elindulj az úton, amely végén profi webfejlesztő leszel. Ehhez az szükséges, hogy az alábbi alapokkal ismerkedj meg:

 • Programozási, adatbázis-kezelési és SQL alapismeretek:
  Ennek során előbb a fejlesztői gondolkodást kell megtanulni. Egy magasszintű programozási nyelvvel ismerkedsz meg, ezen belül megismered az adatszerkezeteket, vezérlési szerkezeteket, és megismerkedsz a függvények alapvető működésével. Amint ezekkel már tisztában vagy, az ún. objektum orientált programozás alapjait is megismered.
 • HTML, CSS:
  A fejlesztői gondolkodás és programozási alapok után következik a látványosabb része a képzésnek. A HTML és CSS az a két "eszköz", amely alapvetően felel a weboldalak, webes applikációk látványáért.
 • Javascript:
  Weboldalak nem létezhetnek Javascript nélkül sem. A Javascript-ek teszik interaktívvá a weboldalakat. A weboldalak kb. 97%-a használ valamilyen formában Javacsript-eket. Elmondhatjuk, hogy a JS ismerete nélkül senki sem lehet webfejlesztő.

Miért érdemes Webszerkesztés, HTML, CSS alapokat tanulni?


Hatalmas az igény a legkülönbözőbb tudásszintű webes szakemberekre a munkaerőpiacon. A profi webfejlesztőkre természetesen nagyobb az igény, de képzésünk elvégzésével egy nagy lépést tehetsz abba az irányba, hogy jól fizetett webfejlesztő szakember légy.

Képzésünk elvégzése után máris számos, weboldalakkal kapcsolatos feladatot meg fogsz tudni oldani.

Kinek ajánljuk Webszerkesztés, HTML, CSS alapok képzésünket?


Gyere erre a képzésre, ha

 • Szeretnél honlapokat létrehozni, és érdekel a honlapok működése is;
 • Felmerülő technikai problémákra szívesen keresel több lehetséges megoldást is;
 • Hosszú távon gondolkodsz, és idővel jól fizetett, stabil állást szeretnél, ahol különösen megbecsülik tudásod.

Mit fogsz tudni a Webszerkesztés, HTML, CSS alapok képzés elvégzése után?


 • Egyszerű, de profi módon felépített honlapot tudsz létrehozni (HTML, CSS).
 • Megfelelően fogsz tudni Javascripteket használni (interakciók a honlapon).
 • Egy magas szintű programozási nyelven egyszerű, de jól működő, objektum orientált fejlesztési feladatot meg tudsz oldani.

A fentiek már önmagukban is értékes tudást képviselnek. A képzés jó ugródeszka a profi webfejlesztés és web design világába.

Aktuális tanfolyamindítások

2023. október 4. - Online
2023. szeptember 16. - Online
2023. szeptember 14. - Online

Online, otthonról végezhető képzések.

A tanórákat és a tananyagegység záró vizsgákat előre meghatározott órarend szerint online, virtuális tanteremben tartjuk.

A tanórákon - ugyanúgy, mint a tantermi órákon - a tanártól lehet kérdezni.

A tanórák hiányzás esetén későbbi időpontban is megtekinthetőek, illetve akárhányszor újranézhetőek.

A képzés két csomagban választható

Standard
csomag
Profi
csomag
A képzés időtartama 6 hónap
Elektronikus oktatási segédanyagok
Tanulási és vizsgázási praktikák
Tudatos karrierépítés tippek
Vállalkozás alapítás és menedzselés -

Tandíj és részletfizetési lehetőség

Egyösszegű fizetés
Teljes összeg:
175.000 Ft

Részletfizetés
Teljes összeg:
225.000 Ft

 

Hónapok:
5

 

Havi részlet:
45.000 Ft


Egyösszegű fizetés: a teljes összeg szerződéskötéskor fizetendő.

Részletfizetés: az első részlet szerződéskötéskor, a további részletek havonta fizetendőek.

Regisztrációs díj nincs. A tananyagegységeket záró vizsgáknak nincs díja.

Profi csomag:

+25.000 Ft egyszeri díj a Standard csomag árán felül (szerződéskötéskor fizetendő).
Ezért a plusz díjért "Vállalkozás alapítás és menedzselés" extra online tananyagot adunk. Ha szeretnél vállalkozást indítani vagy meglévő vállalkozásodban több profitot termelni, akkor ez az ismeretanyag átfogó segítséget ad a témában. A tananyagban jogi, könyvelési és marketing ismereteket találsz.

Oktatóink


Frontend fejlesztő férfi

Webszerkesztés, HTML, CSS alapok képzésünk államilag nyilvántartott, bejelentett képzés.

A képzés sikeres elvégzése után intézményünk tanúsítványt állít ki.

Frontend fejlesztő nő

Webszerkesztés, HTML, CSS alapok képzésünkről részletesebben

Miért érdemes a HTML, CSS és a webszerkesztés alapjait megtanulni?

Egy biztos: minden, amit az interneten látunk és használunk (kattintunk, kitöltünk, stb.), azt valakinek létre kell hoznia.

A legmagasabb szintű szaktudással rendelkező webfejlesztők, frontend fejlesztők, Java programozók mellett már azok is jó eséllyel munkát találhatnak, akik bár programozni még nem tudnak, de jól ismerik a HTML és a CSS alapjait.

A mai kisvállalkozások között arra a tudásra is igény van, amellyel egy weboldal látványát össze lehet állítani, és bár akapszintű, de közben mégis színvonalas megjelenést kölcsönöz a megrendelő vállalkozás számára.

Képzésünk elvégzése természetesen nem elég arra, hogy önállóan bonyolult webfejlesztést és programozást igénylő munkát elvégezz, de tökéletes megfelelő ahhoz, hogy kisebb, egyszerűbb webes munkákat elvállalj Természetesen arra is tökéletesen elég, hogy tovább fejleszt tudásod, és elindult a webfejlesztés bármely iránya felé.

Kinek érdemes HTML-t, CSS-t és webszerkesztés alapokat tanulni?

Ha úgy érzed, hogy

 • Érdekel a weboldalak technikai működése,
 • Idővel szeretnél akár csapatban, akár önállóan olyan weboldalakat létrehozni, amely fontos szerepet tölt be egy cég életében,
 • Érdekel a folyamatosan változó internetes környezet,
 • ...és persze hosszú távon jól jövedelmező munkát szeretnél kapni,

akkor érdemes beiratkozz hozzánk, hogy megfelelő alaptudással rendelkezz.

A weboldalak és internet számtalan irányban kínál karrierlehetőségeket. Akár kreatív, akár logikai területen vagy kiemelkedőbb, a Webszerkesztés, HTML, CSS alapok képzésünkön tanultakat minden területen jól felhasználhatod a későbbiekben.

Bármely webes területre is szakosodsz a jövőben, biztosan igény lesz a munkádra.

SaaS

SaaS

A SaaS régóta elterjedt és ismert fogalom a számítástechnikában. Érdekessége, hogy miközben gyakorlatilag szinte mindenki használ SaaS alapú megoldásokat, nem is tudják, hogy ez a neve. Lássuk, hogy miről is van szó!

A felhő "evolúciója"

A felhő "evolúciója"

Szinte mindannyian használunk valamilyen felhőalapú szolgáltatást, akár munkában, akár otthon. Legyen szó fotók tárolásáról, dokumentumok megosztásáról vagy online filmnézésről, a felhő mindent megkönnyít és elérhetőbbé tesz. De hogyan jutottunk el ide?

Content Delivery Network

Content Delivery Network

Azt hihetnénk, hogy egy, a világ másik felén lévő nagy cég weboldala azért jelenik meg a böngészőnkben villámgyorsan, mert az adatok elvégre a fény sebességével terjednek ugyebár... De ez nem attól van így. Bár az adatok elvileg gyorsan száguldanak, de sok számítógépen keresztül jutnak el hozzánk, ami lassú folyamat. Ennek megoldására találták ki a CDN-t.