Ismerj meg minket

Általános bemutatkozó

Általános bemutatkozó az intézményről, az online képzésekről, oktatókról. Elmondjuk, hogy kiknek és miért ajánljuk képzéseinket, valamint szó esik a beiratkozás menetéről és a vizsgákra való felkészülésben nyújtott segítségről is.

Ismerd meg képzéseinket

Összefoglaló a Pallas 70 Oktatási Kft. által szervezett valamennyi képzésről: a programkövetelményes, illetve bejelentett képzésekről, E-képzésekről, és a kreditpontos továbbképzésekről. Külön kiemeljük az érettségi bizonyítvány birtokában megkezdhető képzéseket, illetve elmondjuk, hogy milyen előnyei vannak az online oktatásnak a tantermi képzésekkel szemben.

Az online oktatás előnyei

Ebben a videóban az online oktatási forma további előnyeiről mesélünk.

A beiratkozásról

Ebben a videóban megismerhetitek az érdeklődői kérdéseket fogadó, beiratkozással foglalkozó kollégánkat. Szilvia elmondja, hogy kiknek ajánlja képzéseinket, milyen kérdésekkel fordulhattok hozzá, kik jelentkezhetnek a tanfolyamokra és hogyan zajlik a beiratkozás folyamata.

Vizsgákról

Ebben a bemutatkozó videóban megismerhetitek vizsgaszervezőnket, Anitát, aki elmond minden fontos tudnivalót az online képzésekről és vizsgákról. Felsorolja többek között, hogy milyen segítséget kapnak a hallgatók a vizsgára történő felkészülésben, illetve elmondja, hogy mik azok a "vizsgafelkészítők".