Mérlegképes könyvelők, Adótanácsadók, Adószakértők, Okleveles adószakértők, Könyvvizsgálók részére - 2019.

Fontos határidők e-learning kreditpontos képzéssel kapcsolatban:

Átutalásos fizetés választása esetén az összegnek legkésőbb 2019. december 23-án meg kell érkeznie bankszámlánkra.
Bankkártyás fizetéssel 2019. december 29. éjfélig történhet vásárlás.
A képzési program elvégzésének legvégső határideje: 2019. december 31., 23 óra 59 perc.
A határidő meghosszabbítására nincs lehetőség. A határidő után befejezett képzésre kreditpont-igazolás nem adható ki.

szakmai tudástár könyvelőknek

"Naprakész Tudástár könyvelőknek" szakmai szolgáltatáscsomag:

Mikro-, kis- és középvállalkozások, valamint egyéni vállalkozások könyvelésének támogatása számvitel, adózás, társadalombiztosítás területen

16 vagy 32 kreditpont,
szakmai gyűjtemény, havi elektronikus hírújság, szakcikkek, esettanulmányok, jogszabály-értelmezések, jogtár, kérdezz-felelek, adónaptár, szerződéstár


Előfizetés ára (bruttó) egy évre (365 nap):

"Standard" csomagban: 38e Ft,
"Profi" csomagban: 49e Ft

Kötelező továbbképzés 2020.

Előadóteremben:
Számvitel + adózás modulok
(16 kreditpont):
+ Sinka Júlia: Adó- és számviteli változások 2019. (PDF):
mérlegképes könyvelők
számára

17 747 Ft + ÁFA

(Az összes igénybe vehető kedvezménnyel.)


Árak (listaárak, kedvezmények)

1 db 8 kreditpontos modul listaára:
9 661 Ft + ÁFA


Igénybe vehető kedvezmények:

Mindkét modul megvásárlása esetén
bruttó 1 000 Ft kedvezmény

Visszajáró hallgatóknak
bruttó 1 000 Ft kedvezmény

Kötelező továbbképzés 2019.

E-learning formában:
Számvitel + adózás modulok
(16 kreditpont)
+ Sinka Júlia: Adó- és számviteli változások 2019. (PDF):
mérlegképes könyvelők, adótanácsadók
számára

14 598 Ft + ÁFA

(Az összes igénybe vehető kedvezménnyel.)


Árak (listaárak, kedvezmények)

1 db 8 kreditpontos modul listaára:
7 693 Ft + ÁFA


Igénybe vehető kedvezmények:

10e Ft (bruttó) feletti vásárlás esetén
bruttó 1 000 Ft kedvezmény

Miért válassza a Pallas 70 Oktatási Kft. mérlegképes továbbképzését?

mérlegképes továbbképzés tanfolyam keretében nyújtott szolgáltatások részletezése

A Pallas 70 Oktatási Kft. 10 éve végez sikeres képzési tevékenységet a pénzügyi-számviteli szakmákban. Intézményünk kedvező feltételekkel kínálja magas színvonalú mérlegképes továbbképzés szolgáltatását a regisztrált mérlegképes könyvelők részére.

A jogszabályi előírásoknak megfelelően a regisztrált mérlegképes könyvelők 2020. január 1. és 2020. december 31. között tehetnek eleget továbbképzési kötelezettségüknek.

A Pallas 70 Oktatási Kft. kínálata a mérlegképes továbbképzés résztvevői számára:

  • A Pénzügyminisztérium által akkreditált programok 2 napos képzésben (2x8 kreditpont)
  • Az előadások PowerPoint anyagát elektronikus formában minden résztvevő megkapja
  • A továbbképzési igazolást a képzés lebonyolítást követő 10 munkanapon belül juttatjuk el a mérlegképes továbbképzés résztvevőinek
  • On-line jelentkezés
  • Jól megközelíthető helyszíneken tartjuk mérlegképes továbbképzéseinket
  • Oktatóink a gyakorlati életben dolgozó, elismert szakemberek
  • Mérlegképes továbbképzés szervezésében nagy gyakorlattal rendelkező oktatásszervezők
  • A 2020-es továbbképzési időszak 2020. december 31-ig tart, ezen belül számos időpontot kínálunk
  • Cégek számára kihelyezett mérlegképes továbbképzést tartunk. Kérjen árajánlatot a mktovabbkepzes@pallas70.hu e-mail címen.

További információért kérjük, forduljon a Pallas 70 Oktatási Kft. munkatársaihoz, akik készséggel állnak rendelkezésére.

* * *

Mérlegképes könyvelő továbbképzés

Modern korunk markáns jellemzője a folyamatos változás és verseny. A gazdasági élet viszonyainak és szereplőinek állandó mozgása rákényszeríti a jogszabályalkotókat, e változások követésére, szabályozására. A folyamatosan változó környezet és körülmények követése a mérlegképes továbbképzés színvonalas végrehajtásával valósul meg a leghatékonyabban.

Az új ismeretek megszerzése, a könyvelők kötelező továbbképzése nem csak jogszabályi követelmény, hanem elemi szakmai kényszer. Ha a mérlegképes könyvelő továbbképzés során a könyvelők nem tartanak lépést a változásokkal, lemaradnak, ismereteik hiányosak, bizonytalanok lesznek. Emiatt a vállalkozások, gazdálkodó szervezetek vezetői is bizonytalanok lesznek a rájuk háruló feladatok elvégzése során, hiszen nem kapják meg azt a számviteli támogatást, mely nélkül döntéseik a gazdasági jogszabályi előírásoknak nem feltétlenül felelnek meg. A könyvelők kötelező továbbképzése ezért kiemelten fontos, ennek színvonalas végrehajtása érdeke a könyvelőknek és érdeke a gazdasági döntéshozóknak, cégvezetőknek. A könyvelők kötelező továbbképzése elmaradásának, vagy színvonaltalan végrehajtásának súlyos gazdasági és jogi következményei lehetnek.  
A regisztrált mérlegképes könyvelőknek tudásukat, szakmai ismereteiket rendszeresen meg kell újítaniuk a 93/2002. (V.5.) Korm. rendelet 10. §-a szerint. Ennek a kötelezettségüknek a Pénzügyminisztérium mérlegképes könyvelő továbbképzés pályázatán elnyert akkreditációval rendelkező felnőttképzési intézmények szervezésében lebonyolított mérlegképes továbbképzés tanfolyam elvégzésével tehetnek eleget.

A regisztrált mérlegképes könyvelők továbbképzése tehát kiemelt fontosságú a számviteli szolgáltatást nyújtók és az azt igénybe vevők számára. 
Mérlegképes könyvelő továbbképzés című tanfolyamunk előkészítése, szervezése és szakmai tartalma több mint 10 éves képzési tapasztalatunkra épül. A könyvelők továbbképzése számunkra olyan feladat, amelynek teljesítése során a jogszabályi követelmények maradéktalan betartása mellett a képzést a gyakorlati hasznosság elsődlegessége jellemzi. A mérlegképes továbbképzés a Pallas 70-nél tehát a kötelező feladat végrehajtás mellett a szakmai gyakorlati hasznosságot jelenti.

A 2000. évi C. törvény 152. §-ának (1) bekezdése, valamint a könyvviteli szolgáltatást végzők nyilvántartásba vételéről szóló 93/2002. (V.5.) Korm. rendelet által megfogalmazottak szerint a mérlegképes könyvelő továbbképzés kötelezően teljesítendő és annak szakmai tartalma minden évben a Pénzügyminisztérium által kiadott tematika alapján egyen szilárdságú. Ez azonban csak részben igaz. A Pénzügyminisztérium tematika a kereteit adja meg a továbbképzésnek, ami nagyon fontos, de az eddigi oktatásban eltöltött tapasztalatai alapján mindenki a saját példáján keresztül tudja, a követelmények egységesítése nem biztosítéka az egységesen magas színvonalú, konkrétan megvalósuló oktatásnak. A Pallas 70, a könyvelők továbbképzése során a gyakorlati hasznosíthatóságot kínálja a könyvelők számára.