Zámbó Vörös Viktória divatstílus szakértő

Szakterületem
2006 óta tanítom a divatszakma iránt érdeklődőket - mindig is fontosnak tartottam, hogy a pályakezdő diákokkal megosszam szakmai tapasztalataimat, és úgy gondolom ehhez nem csak a végzettség fontos, de kellő tapasztalat nélkül hiteltelenné válnék.

Életutam
A ruhák és kiegészítők iránti igen erős érdeklődésem talán akkor kezdődhetett, mikor kisgyermekként a színek, alapanyagok és formák szerint raktam össze a babáim ruháit, figyelembe véve a napszakokat és a különböző alkalmakat. Természetesen nem volt kérdés a későbbi pályaválasztásom.
A Modell Divatiskola Iparművészeti és Ruhaipari szakközépiskola elvégzése után a Budapesti Műszaki Egyetem szakoktatói szakán szereztem ruhaipari diplomát.
Modellkedéssel, fotózással, divatbemutatók és divatfotózások szervezésével és lebonyolításával foglalkoztam.
Voltam személyi stylist, divattanácsadó. A Femcafé online női portál stílusszakértőjeként heti rendszerességgel jelentek meg cikkeim stílusról, divattörténetről és nagy múltú divatházakról.

15 éve tanítom a divatszakma iránt érdeklődőket.
Fontosnak tartom, hogy az általam összeállított tananyag egy erős kiindulópont legyen a diákok számára.
Az elmúlt évek alatt több diákom ért el sikereket tervezőként, stylistként vagy egy márka megálmodójaként.
Felkészítésem után el tudtak helyezkedni televíziónál, divatmagazinnál, online női portálnál vagy külföldön kamatoztatták tovább tudásukat. Hiszek abban, hogy egy igazán jó szakember gyakorlati és elméleti tudása alapján tud igazán hitelessé és sikeressé válni.