Online képzéseink könyvelői és TB területen májusi indulással!

2021-05-17

Csokorba szedjük az aktuális online képzéseinket, melyek folyamatosan online indulnak 2021 tavaszától, már most májusban is. Ha kedvet kapsz valamelyikhez, vagy már régóta szemezgetsz egy továbbképzéssel, érdemes átfutnod az összefoglalónkat, majd az oldalunk segítségével tájékozódni és jelentkezni. Mivel ezek a képzések online zajlanak, így az utazással nem kell plusz időt töltened, elég, ha az időpontokat szem előtt tartod.

Ha bármilyen kérdésed felmerül a jelentkezéssel, szakképesítéssel, előfeltételekkel kapcsolatban, akkor nyugodtan kérdezhetsz tőlünk. A Facebook oldalunkat is érdemes követned, ha csak későbbi időpontban startolnál. Illetve abban az esetben, ha az időrended is nagyon hektikus, akkor a tantermi és online képzéseink mellett az e-képzéseinket is figyelmedbe ajánljuk.


Mérlegképes könyvelő online

Egy kivételesen népszerű és praktikus szakról beszélünk, ha a könyvelői képzéseinkről van szó. Elengedhetetlen a szakmában, hogy a gazdasági és adózási folyamatokat figyelemmel kísérd, hiszen ez nem csak a saját igényességedet bizonyító precíz munkavégzésnek, de bizony az ügyfeleid alapvető elégedettségének a záloga is.

Ebből az is következik, hogyha rendszerező, illetve rendszerető típus vagy, aki szeret szabályok mentén és keretek között gondolkodni, ezeket mélyen megérteni és az apró részleteket, hibákat, különbségeket is hamar kiszúrja, akkor remekül illik hozzád egy ilyen típusú munka.


Adótanácsadó online

Szintén mérlegképes könyvelői végzettség és még egy adótanácsadói képzés is szükséges, ha kifejezetten az adózással szeretnél foglalkozni. Nagyszerű továbbképzési lehetőség lehet ez tehát azoknak, akik a könyvelés után, mellett valami többre, mélyebb tudásra és persze komoly karrierlépésre vágynak.


Munkaerő-gazdálkodási és társadalombiztosítási ügyintéző képzés

A könyvelők, vállalati ügyintézők, akik eddig nem foglalkoztak mélyebben a munkaerő-gazdálkodás és a  TB kérdésköreivel bizonyára el tudják mondani, hogy nem is olyan egyszerű még a szakmai berkeken belül sem egy teljesen ismeretlen terepre tévedni. A gyakorlatban felmerülő ügyfélpanaszok, kérések, egyedi esetek, kivételek mutatják meg igazán, hogy ki is a hiteles szakember és kihez érdemes fordulni, és persze, hogy kinek érdemes magasabb díjat fizetni a munkájáért.


Társadalombiztosítási és bérügyintéző munkatárs képzés

Az éveken át oktatott és sokak által keresett, kedvelt TB ügyintéző és Bérügyintéző OKJ-s képzéssel kapcsolatban a mai napig sok kérdést kapunk. A 2021. január 1-jén életbe lépett, felnőttképzést érintő változtatásokkal ezen OKJ-s képzések már nem indíthatók, így ezeket már nem érdemes keresni. Az alábbiakban összefoglaljuk, hogy a téma iránt érdeklődök milyen képzést választhatnak a régi OKJ-s TB ügyintéző és Bérügyintéző képzések helyett.

A Társadalombiztosítási és bérügyintéző munkatárs képzés tananyagának tartalma lényegében azonos a korábbi OKJ-s Társadalombiztosítási ügyintéző, illetve Bérügyintéző képzés során átadott ismeretanyaggal. A képzés azonban nem hagyományos értelemben vett bizonyítványt ad, hanem tanúsítványt. A megszerzett tudás mennyiségét és minőségét tekintve azonos a korábbi OKJ-s végzettséggel.