Előnyök

Nézd meg, hogy miért érdemes minket választani!

Milyen előnyöket nyújt a Pallas 70?


Professzionális oktatás

Tanáraink kiválasztásánál fontos, hogy az adott témában gyakorlati ismeretekkel és tudással, valamint tanítási tapasztalatokkal is rendelkezzenek.

Gyakorlati példák

Tudjuk, hogy képzésben résztvevőinknek a "munka világában" - vagyis a gyakorlatban - használható tudás kell. Ezért oktatóink élő példákkal, valós helyzetek bemutatásával készítik fel a képzésben résztvevőket nem csak a vizsgára, hanem a gyakorlati szakmára.

Hatékony oktatás

Képzésben résztvevőinket alapos felkészítés mellett a lehető leggyorsabban juttatjuk szakképesítő bizonyítványhoz.

Videók, vizsgasorok, vizsgafelkészítők

A képzésben résztvevőink hatékony tanulását kidolgozott példákkal, korábbi vizsgasorok gyakorlásával, a tanulást, felkészülést segítő videókkal és vizsgafelkészítőkkel támogatjuk.

Segítőkészség

Fontosnak tartjuk, hogy képzésben résztvevőink a lehető legjobb szolgáltatást kapják, ügyfélszolgálatunk munkatársai empatikusak, gyorsak, segítőkészek.

Korlátlanul visszanézhető online tanórák

Képzéseinket online tartjuk. Oktatási rendszerünk lehetőséget biztosít az órák későbbi időpontban és/vagy többszöri megnézésére.

Online vizsgák

A képzésekhez kapcsolódó tananyagegység záró vizsgákat online szervezzük és bonyolítjuk le.

Karriertanácsok

Többet is adunk mint tanulási lehetőséget és tudást. Létrehoztuk Karrier Központunkat, ahol szakértőnk tanulási, karrier építései és munkajogi témákban segíti képzésben résztvevőinket.

Szakértői tudásbázis

A Pallas 70 Tudáshálón szakértőink számvitel, adózás, pénzügy, társadalombiztosítás témákban felhívják a figyelmet a változásokra, értelmezik és magyarázzák a jogszabályváltozásokat.

...és nem mellesleg 24 év képzésszervezési tapasztalat áll mögöttünk.

Hamarosan induló tanfolyamok:

Kreditpontok 2024.

Tudásháló

Karrier
Tanulás, karrier, munkajog


Továbbiak...


Összes blogbejegyzés...