A számvitel tanulás is lehet szórakoztató!

2020-10-15
Kedvcsináló Számvitel alapjai E-képzésünkhöz.

A számvitel tanulás is lehet szórakoztató!



Számvitel alapjai E-képzésünk bemutatása


Az E-képzések egyik nagy előnye, hogy nemtől, kortól, élethelyzettől, fizikai korlátoktól, vagy épp lakhelytől teljesen függetlenül végezhetők az otthon kényelméből. Éppen ezért mi is kiemelt figyelmet szentelünk ennek a területnek, és igyekeztünk kihozni belőle a maximumot. Online E-képzésünkkel, a Számvitel alapjaival sikerült elérnünk, hogy gyakorlati, közérthető, és rendkívül hasznos tudásanyagot hozzunk létre a legkülönfélébb szakmai háttérrel, előképzettséggel rendelkezők számára.


Az oldalunk segítségével a beiratkozás is gyerekjátékká vált, és ezt követően a szakmai csapat segítségére is bármikor számíthatsz, ha belevágsz egy ilyen hasznos vállalkozásba, mint a saját képzésed, tudásszerzésed. Kicsit homályos már, hogy miről volt szó a közgáz első évében? Saját vállalkozást vezetsz és szeretnél belelátni a pénzügyi háttér munkálatokba, vagy csak mielőtt egyetemre mész, jó lenne megtudni, miről is lesz szó, és a gyakorlatban milyen előnyökkel járhat a számvitel megértése? Vágjunk is bele!


Felejtsük el a száraz, emészthetetlen tananyagokat!


Első pontban érdemes átgondolni az ellenérzéseinket, negatív tapasztalatainkat a hosszas egyetemi előadások, vagy épp a 100 évvel ezelőtt íródott könyvek hasábjairól! Megvan az érzés, amire gondolunk? Kusza? Lemaradtál a felénél? Egyáltalán mi ennek az értelme, mikor fog ez szembejönni az utcán a való életben? Eleged van a magolásból? Akkor a képzésünket pont neked találták ki! Nem kell bejárnod, nem kell egy kényelmetlen padban gubbasztanod, mikor nincs kedved! Inkább találd meg azokat az időszakokat, mikor úgy érzed, képes vagy koncentrálni, és állj meg az tanulásban, ha közbejön valami.


Felsír a kisbabád? Telefonál a nagymamád? Rohannod kell dolgozni? Fáradt vagy, beteg vagy? Semmi gond, majd folytatod később, ha már 100%-ban tudsz koncentrálni. Azzal, hogy teljes mértékben gyakorlati tudásanyagot biztosítunk számodra, észre sem veszed majd, hogyan tereljük a figyelmedet a szakmai háttér információkra, hogyan nyitjuk meg előtted a számvitel alapjainak bűvös kapuit. Félreértés ne essék: nem virtuális teadélutánokat hoztunk létre, komoly tananyag és pontos, modern információk alapján készültek az anyagok! Csak a jó hír, hogy mindezt ehetően csomagoltuk be, a lehető legszórakoztatóbb formában tálaljuk.


Gigi és Frici közös projektje


A leírásokban is megmutatjuk az alapsztorit, ami valóságosabb, mint gondolnád! Egyre több fiatal, és egyre több idősebb, munkatapasztalattal rendelkező felnőtt keres vállalkozási lehetőséget, mely jobb bevételekkel, szabadabb életstílussal, több szakmai sikerrel kecsegtet, mint a hagyományos alkalmazotti feladatok ellátása. Ugyanakkor rengeteg elégedett alkalmazott is jelentkezik a képzéseinkre éppen azért, mert szeretne szakmai sikereket, több elismerést, jobb bónuszokat, előléptetést, vagy épp egy kis motivációt szerezni a szürke hétköznapokban.


Az alapsztori tehát Gigi és Frici barátságán alapszik, akik közösen egy cukrászda megnyitásán munkálkodnak. Az életszerű példában Gigi, aki a süteménykészítésben profi és mindenképp ezzel szeretne foglalkozni, és Frici, aki a számvitel szakon igyekszik használható tudásra szert tenni rátalálnak egymásra, és közös munkába fognak.


Jelentkezz, és derítsd ki, mit profitálhatsz!


Ha úgy érzed, felesleges lenne belevágni egy egyetemi, felsőfokú képzésbe anélkül, hogy megbizonyosodnál róla, milyen gyakorlati hasznod lehet belőle, milyen területeken hasznosíthatod a tudást, ez remek alkalom, hogy kiderüljön! Ha vállalkozóként szeretnéd érteni, mivel is foglalkozik a könyvelőd, akkor szintén érdekes betekintést nyerhetsz! Ha egyszerűen kíváncsi vagy, és még süteményrecepteket is olvasnál miközben a szervezetek gazdálkodási és számviteli mechanizmusairól tanulsz, szintén érdemes belevágni!


Jó tanulást kívánunk!