Most már nem hezitálhatsz tovább, ha OKJ-s végzettség a cél!

2020-11-27
Idén még online elkezdheted a kiszemelt OKJ tanfolyamot!

Most már nem hezitálhatsz tovább, ha OKJ-s végzettség a cél!

 

Idén még online elkezdheted a kiszemelt OKJ tanfolyamot!

 

Korábban is beszámoltunk az OKJ-s szakképesítések, illetve képzési idők, képzési formák változásairól. Azonban fontosnak érezzük, hogy még egyszer, részletesebben is beszámoljunk arról, hogy jövő évtől mi minden változik. Ha fontolgatod, hogy egy gyors és rugalmas, mégis gyakorlatias tanfolyamot végezz, és nem szeretnél nappali, vagy esti tagozatra kényszerülni, akkor ideje dönteni!

 

Most megnézzük, hogy mely szakokat, milyen szempontokból érinti ez a változás , és igyekszünk a cikkünkkel, illetve az oldalunkon is minél hasznosabb és aktuálisabb információkkal szolgálni.

 

Melyek a legnépszerűbb veszélyeztetett szakok?

 

A legnépszerűbb érintett szakképesítések között megtalálható például a pénzügyi-számviteli ügyintéző képzés és  és a TB és bérügyintéző képzés sem fog változatlan formában  megmaradni. Ezek a képzések nálunk nagy népszerűségnek örvendnek. Jövőre nem csak a képzések időtartama növekszik, de a képzési forma is iskolarendszerűvé alakul, ami sokak számára lehetetlenné teszi a teljesítést.

 

Ha munka, család, gyermeknevelés, vagy más személyes okból az online képzésre szavazol, akkor azonnal jelentkezz még nálunk, hiszen egy hónap múlva már nem lesz erre lehetőséged! Jelenleg, a vészhelyzet miatt minden képzésünk online folyik december 31-ig, tehát emiatt sem kell aggódnod!


Több szakképesítésnél pedig nem ismertek, hogy jövőre hogyan fognak változni a képzés és a vizsgáztatás feltételei. Csak egy dolog biztos, hogy változni fog. Ezen szakképzéseink: mérlegképes könyvelő, adótanácsadó, IFRS.

  

Szűkös a határidő, ha most kezdesz gondolkodni, de még belevághatsz!

 

Mivel a határidő miatt túljelentkezéssel is számolunk, például fotográfus képzésünkön már minden tanfolyami hely foglalt, ezért erre már nem is tudunk beíratni. hallgatókat. A többi képzésen ezért igyekszünk minél sűrűbben és minél rugalmasabban indítani az utolsó tanfolyamokat.  Ha körülnézel az oldalunkon pontos és részletes tájékoztatást kaphatsz a kiválasztott képzések indulásáról és folyamatáról. Emellett a díjszabás, befizetés és természetes a képzés tartalmi elemei is érthetőbbé válnak. Ha esetleg olyan kérdésed van, amire az oldalon nem találsz választ, akkor pedig nyugodtan kérdezz minket elérhetőségeink valamelyikén!

 

Mely képzések tűnnek el a kínálatunkból?

 

Azok közül a képzések közül, melyek nálunk is nagyon népszerűek több is eltűnik jövőre. Ilyenek például a pénzügyi-számviteli ügyintéző, bérügyintéző, társadalombiztosítási ügyintéző is. Ugyan egyes szakmák új 2-3 éves, iskolarendszerű formában, ingyenesen is elérhetők maradnak, számos teljesállású munkavállalónak, családosnak, vagy például nappali tagozatos egyetemistának hatalmas fejtörést okozhat az ilyenkor hétköznapokon, munkaidőben, iskolaidőben elvárt személyes jelenlét megoldása.

 

Sokaknak tehát valóban egy hónapon belül kell most eldönteniük, ha eddig még nem tették, hogy belevágnak-e egy OKJ-s képzésbe még most decemberben. Különösen, hogy nálunk az online képzések előnyeit is maximálisan megtapasztalhatod.

 

Miért a Pallas70?

 

Ahogyan a tárgyi leírásoknál és a nívós tanári gárda áttekintése során is láthatod, egy igazán gyakorlatorientált iskola vagyunk. A tanáraink nem csak a tantárgyakkal, de a szakma gyakorlati életben szerezhető tapasztalataival is tisztában vannak. Nincs is jobb garancia arra, hogy Neked is tudnak majd újat mondani, vagy épp a vizsgafelkészülésedet és a továbbtanulásodat könnyítik meg ezáltal.

 

Nem mindegy, kiktől tanulsz! Válaszd a gyakorlatias szakembereket!

 

Azért is lényeges, hogy kitől sajátítasz el új tudásanyagot, mert akár egy állásinterjún is jól jöhet majd, hogy milyen gyakorlati példákkal, eseményekkel, szakmai specialitásokkal vagy tisztában az elméleti tudáson felül. Így sokkal gyorsabban és szívesebben alkalmaznak majd azok a munkaadók, akiknek jellemzően fontos, hogy rendelkezz valamiféle gyakorlattal, szakmai előélettel. Pályakezdőként tehát minden olyan információ fontos lehet számodra, ami akár konkrét munkatapasztalat nélkül is tájékozottságot, rálátást ad számodra.

 

Ne maradj le róla, a tudással csak nyerhetsz!

Hamarosan induló tanfolyamok:

Kreditpontok 2024.

Tudásháló

Karrier
Tanulás, karrier, munkajog


Továbbiak...


Összes blogbejegyzés...