Érdekel a marketing? Nálunk a legjobb helyen vagy!

2021-09-24

Alábbi cikkünkben a kis- és közép vállalkozások marketing munkatársa képzésünket mutatjuk be, ami napjainkban az egyik legkeresettebb szakmák közé tartozik. Ha kreatív gondolkodásmóddal és ambiciózus hozzáállással rendelkezel, akkor mindenképp olvass tovább!


Mi a marketing?

A marketing olyannyira tág fogalom és oly sok tevékenységet fed le, hogy nincs is pontos definíciója. A legkönnyebben viszont úgy írhatnánk le, hogy marketingtevékenységnek nevezünk minden olyan eszközt, amely nagyobb bevétel eléréséhez vezeti a vállalkozásokat.

A marketing olyan üzleti tevékenység, ami a vevők, vagy felhasználók igényeinek kielégítése érdekében elemzi a piacot, meghatározza az eladni kívánt termékeket és megismerteti azokat a fogyasztókkal. Árakat alakít, megszervezi az értékesítést és a vásárlókat különböző módokon befolyásolja. Ez egy többé-kevésbé jól körülhatárolható vállalati eszközrendszer, amely a vevőt helyezi előtérbe.

Abban megegyezhetünk, hogy a marketing szakemberek nagyon sokrétű tudással és széles látókörrel rendelkeznek, képesek egységként szemlélni adott szituációkat. Munkájuk számos területet fed le, melyek mindegyike egyéni kihívások elé állítja őket. Képzésünkön megtanulhatod, hogyan legyél igazán jó abban, amit csinálsz.


Mit tartalmaz a képzés?

A stratégia és környezetelemzés témakörében megtanulhatod, hogyan ismerd meg a piaci környezetet és hogyan hat az a szervezet működésére. Ezek alapján tudsz majd konkrét célokat meghatározni a munkád során. 

A fogyasztók vizsgálata témakörben olyan ismeretekre tehetsz szert, melynek révén releváns piackutatásokat tudsz majd elvégezni. A termék- és szolgáltatáspolitika az üzleti tervezés alapjai, hiszen egy jól összerakott tervvel kell előállod, hogy a vállalat többet profitáljon. 

Az árképzés sokkal nagyobb tudást igényel, mint azt elsőre gondolnád, de erre is felkészítünk. A marketing kommunikációs ismeretekkel pedig magabiztos tudással vértezheted fel magad, amit az élet más területein is hasznosíthatsz.


Kiemelt figyelmet kapnak az online marketing tevékenységek

Képzésünk kiemelt figyelmet fordít erre a témakörre, hiszen jól tudjuk, hogy az alapos online marketing ismeretek olyan munkaerővé tesznek, amelyért a cégek még versenyezni is képesek. 

Bevezetünk az online tartalomkészítés rejtelmeibe, a szövegírás és képválogatás alapjait is megmutatjuk. A hirdetések készítése manapság igen nagy feladat és szinte mindig szükséged van megfelelő ismertekre ahhoz, hogy az általad írt hirdetés konvertáljon is. Ne aggódj, betekintést nyerhetsz az Ads és Facebook hirdetések rejtelmeibe is.

A hírlevelek készítése, a webanalitika és a keresőoptimalizálás is megtalálható képzésünk repertoárjában. Kiváló tanáraink gyakorlati tudást adnak, a tananyagot pedig sok példával színesítik. Ha marketing területen szeretnél dolgozni, esetleg már ott dolgozol, csak szeretnéd teljessé tenni a tudásod, jelentkezz hozzánk és érd el a céljaid segítségünkkel.


Hogyan zajlik a képzés?

A képzés elvégzésével államilag nyilvántartott tanúsítványt kapsz, amit büszkén akaszthatsz a falra. A képzés otthonról végezhető, online folyik, így a tanórákat virtuális osztályteremben hallgathatod végig, előre meghatározott időpontban. A tanórákon ugyanúgy kérdezhetsz a tanároktól és megoszthatod meglátásaidat is, akárcsak egy átlagos osztályteremben.

A tanórák akárhányszor újra nézhetőek, így hiányzás esetén sem kell aggódnod. A részvétel feltétele csupán annyi, hogy rendelkezned kell érettségi bizonyítvánnyal. A képzés elvégzésével olyan tudást kaphatsz kézhez, mely megváltoztatja az életed és amit a gyakorlatban is magabiztosan alkalmazhatsz.

Ha érdeklődsz a marketing tevékenységek iránt, ne habozz és jelentkezz az alábbi linken: https://pallas70.hu/online-tanfolyam/marketing