2021-01-26

Társadalombiztosítás E-képzés

A társadalombiztosítás E-képzésünk teljes egészében lefedi a terület tudásanyagát, tartalmazza mindazt a tudást, ami szükséges a vállalkozásnál a társadalombiztosítási feladatok ellátásában. A megszokott gyakorlatias módon, teljesen elmélyedünk benne. 

 

Miről is szól ez az e-képzés?

 

A könyvelők, akik eddig nem foglalkoztak mélyebben a TB kérdésköreivel bizonyára el tudják mondani, hogy nem is olyan egyszerű még a szakmai berkeken belül sem egy teljesen ismeretlen terepre tévedni. A gyakorlatban felmerülő ügyfélpanaszok, kérések, egyedi esetek, kivételek mutatják meg igazán, hogy ki is a hiteles szakember és kihez érdemes fordulni, kinek érdemes magasabb könyvelési díjat kifizetni.

 

Nem csak könyvelőknek!

 

A terület naprakész és magabiztos ismerete nagyon fontos lehet bármely intézmény társadalombiztosítási , bér ügyintézői munkaköreiben dolgozóknak. Sokan pedig azért végzik el ezt a kurzust, mert vállalkozóként szeretnék ők maguk is jobban átlátni a saját könyvelésüket, szeretnék kihasználni a törvényes keretek között elérhető lehetőségeket, illetve hatékonyabban üzemeltetni a vállalkozást. Ezen felül néhány olyan felsőoktatásban tanuló diák érdeklődését is felkeltettük, aki szeretné átláthatóbb formában megtanulni ezt a részt, mert az egyetemen, főiskolán erre nem volt ideje, lehetősége.

 

Miért érdemes e-képzésben a TB-ről tanulni?

 

Egyik nagy előnye az online képzésnek, hogy jó esetben nem évül el, hiszen nem egy nyomtatott könyvet kapsz, ami könnyen lehet, hogy néhány éve már elavult tudásanyagot tartalmaz. Ez különösen lényeges egy ilyen gyorsan változó, dinamikus területen, mint az adózási törvények, jogszabályok, illetve a munkajogi határozatok.

 

Ebben az e-képzésben idén például a 2020-as módosításokat is tárgyaljuk, és várható, hogy a tutorok mindezt időről-időre aktualizálják, tehát aki csak jövőre vág bele, szintén a legfrissebb tudással és legaktuálisabb felkészítő anyaggal indulhat útnak. A Tutor ebben az esetben Dr. Radics Zsuzsanna, aki közgazdasági szakokleveles jogász és egészségügyi menedzser. Ráadásul fő szakterülete a kis-és középvállalkozások számviteli és adózási kérdései. Gondolod, hogy tud hiteles válaszokat adni a TB kérdésekben? Nos, mi úgy gondoljuk, bátran rábízhatod magad!

 

 Főbb témakörök a TB képzésen

 

Jogi, egészségügyi, közgazdaságtani szempontból is megközelítheted majd a kérdéskört. Lesz szó ugyanis az alapelvekről, jogviszonyokról, a megállapodások különböző fajtáiról, táppénzről, szakképzésről, rehabilitációs hozzájárulásról, végül a nyugellátásokról is. A rövidebb témakörök és a közbeékelt tesztek jobb megértést, tartósabb memorizálást biztosítanak.

 

A jelentkezés is épp oly egyszerű, mint a részvétel: online, néhány kattintással, saját időrend szerint elvégezhető.