2020-04-08

Mit jelent az ONLINE + TANTERMI oktatási forma?

Kedves Érdeklődők!A rendkívüli helyzet, rendkívüli megoldásokat eredményez.


Tantermi képzéseinket átköltöztettük az internetre.Mit is jelent ez a valóságban?


• Internet alapú oktatási rendszerünkbe a csoport felületére feltöltjük az adott órák oktatási segédanyagát, ami lehet videó, óravázlat, tankönyv elméleti anyag, gyakorló feladat stb.


• A meghirdetett időpontban a tanár internetes konferenciaként megtartja az órát. Az óra interaktív, azaz a tanárnak kérdéseket lehet feltenni, a válaszokat az órán résztvevő összes hallgató látja és/vagy hallja.


• Az előadások újra nézhetők, illetve aki lemaradt az óráról az később is megnézheti.


• A modulok végén a házi modulzárókat szintén internetes oktatási rendszerünkben írják meg hallgatóink.Nem idegen számunkra ez az oktatási forma, hiszen E-képzéseink és továbbképzéseink egy része is online E-learninges formában zajlik és tantermi képzéseinkhez is használunk videós anyagokat.Az online oktatásnak határozottan vannak előnyei is. Az egyik legnagyobb, hogy az előadásokat vagy annak részleteit többször meg lehet nézni, továbbá ha valaki nem tud részt venni egy órán, bármikor pótolni tudja.Májusban induló képzéseinket is ONLINE + TANTERMI formában indítjuk.Ez azt jelenti, hogy a rendkívüli helyzet végéig az órákat online tartjuk, azután pedig tantermi oktatással fejezzük be a képzést.A tanmenetet is úgy szerveztük át, hogy a gyakorlati oktatást, személyes jelenlétet igénylő tananyagokat a képzés második felére ütemeztük.


Jelentkezz! 
Töltsd hasznosan az időt otthon!


Májusban a következő képzéseket indítjuk ONLINE + TANTERMI formába: 


Pallas 70 Oktatási és Vizsgaközpont
Hamarosan induló OKJ-s tanfolyamok:

Kreditpontok 2020.

Tudásháló

  • Számvitel, adózás, tb hírek

Karrier

  • Tanulás, karrier, munkajog

Továbbiak...

Összes blogbejegyzés...

Partnerek