Bemutatjuk Lakberendezés-lakásdíszítés E-képzésünket!

2020-11-19
Lakberendező alapismeretek kreatívan, szabadon!

Lakberendezés-lakásdíszítés (E-képzés)




Lakberendező alapismeretek kreatívan, szabadon!

A lakberendezés egy nagyon széleskörű tudásanyagot, rengeteg kreativitást felölelő ágazat. A művészettörténettől, a festészeten át a geometriáig millió aspektusból vizsgálhatjuk a belső terek kialakítását. Nagyon sokan tanulnak a lakberendezésről különböző tervezői, belsőépítész, lakás dizájner, és természetesen a lakberendező szakokon.

Most megnézzük, hogy a teljes mértékben online elvégezhető kurzusunk, a lakberendezés- lakásdíszítés hogyan épül fel, hogyan lehet jelentkezni rá, és milyen érdekességekkel lehet gazdagabb, aki komolyabban is elgondolkodott azon, hogy elmélyül egy ilyen szép esztétikai, élményt nyújtó tevékenységben.



Kinek lehet érdekes?

Vannak, akik a lehető legnagyobb örömmel olvasnak, kutatnak a témában, hogy a saját környezetüket a lehető legszebbé, esztétikusabbá, élhetőbbé varázsolják. A praktikus formák, arányok és szemmértékek mellett a színek és árnyalatok, a fények és világítás kérdéskörei, valamint a bútorok, tárgyak elhelyezése is hozzátartozik ehhez a mesterséghez. Vannak, akik abból élnek, hogy kiadnak, felújítanak lakásokat, ezért nekik egy nagyobb megtérülés, gyorsabb vétel érdekében érdemes tisztában lenni néhány alap szemponttal.

Illetve természetesen ott vannak azok, akik végső soron hivatásukként, vagy épp másodállásként a belsőépítész, a lakberendező, vagy a lakásdíszítő területeket fogják gyakorolni, és másoknak segíteni a lakások, házak, stúdiók, galériák, munkahelyek otthonos, vagy épp trendi, elegáns, extravagáns kialakításában. Nekik mindenképp ajánljuk ezt a képzést is, hiszen jó alap lehet a későbbi tanulmányokhoz, vagy jó gyakorlatias kiegészítés a már futó tanulmányok mellé.



Mit fogsz tanulni nálunk?

A lakberendezés és lakásdíszítés alapjai kurzus során elsajátíthatod a lakberendezők leggyakoribb praktikáit, a tervezés és a kivitelezés lépéseit is. Megismerkedhetsz a modern koncepciókkal, a felhasznált anyagokkal, műszaki ismeretekkel, a tervdokumentációk és alaprajzok világával. A szárazabb, ugyanakkor nagyon fontos adminisztratív és mérnöki témák mellett bőven lesz szó a fő stílusirányzatokról, távoli népek kultúráiról, színtanról, világítástechnikáról, vagy például az akadálymentesítés technikáiról!

A képzés végére képben leszel a skandináv, a mediterrán, afrikai, angol, és a távol-keleti lakberendezésével, a Feng Shui, a holisztikus és a vaszati értékrendjével és szemléletével. Teljesen önállóan alakíthatod ki a saját kifinomult stílusodat és egy sokkal szélesebb palettáról válogathatsz magad köré anyagokból, színekből, jelképekből, mint az átlagember. Újfajta nézőpontokat és éleslátást alakíthatsz ki, ha az új tudás megszerzése után nyitott szemmel jársz a világban.



Igazi profitól tanulhatsz gyakorlatias dolgokat!

Ennél a kurzusnál Kovács Kinga lesz a tutorod, aki a Drömhem Design Kft lakberendezője. Kinga egy komplex látásmóddal és sok tapasztalattal rendelkezik a megrendelések terén, sok különféle emberre dolgozott már közösen különféle projekteken. Nem csak a szépséget, esztétikumot és személyre szabott praktikumot, de a környezettudatosságot is szem előtt tartja, ami mostanában szintén egyre fontosabb szempont a háztartásokban.

Tehát, ha jelentkezel erre a kurzusra, Kingától is tudsz kérdezni, ki tudod kérni a véleményét, sok hasznos tapasztalatot oszthat meg veled, illetve speciális kérdésekre is tud válaszolni. Ezeket a kérdéseket, válaszokat a többiek is megnézhetik, így mindannyian tanulhattok egymástól, gondolatébresztő fórumok alakulhatnak ki az e-képzést végző csoportokban.

Izgalmas, kreatív tanulást kívánunk!