Beach módi, avagy hogyan tudjuk a legjobb formánkat hozni a vízparton

2022-06-15
Most már hivatalosan is elkezdődött a nyári visszaszámlálás az iskolákban, és hamarosan kezdetét veszi a szünidő. Ha nyár, akkor jó idő, pezsgés, fesztiválok, utazás, pihenés, vízpart, és természetesen a stílusos megjelenés sem maradhat el! Nézzünk egy kis beach módit, hogyan is tudjuk a legjobb formánkat hozni a vízpartra.

Ha nyár, akkor jó idő, pezsgés, fesztiválok, utazás, pihenés, vízpart, és természetesen a stílusos megjelenés sem maradhat el! Nézzünk egy kis beach módit, hogyan is tudjuk a legjobb formánkat hozni a vízpartra.


A nyári divat szinte minden évben visszahozza a szellős, természetes alapanyagokat, a kényelmes és egészséges viseletek jegyében. A pamut, lenvászon, és horgolt anyagok nem csak kényelmet biztosítanak, de a megfelelő kiegészítőkkel stílusossá tehetjük a teljes szettünket. A Boho Chick stílus ami minden nyáron hódít, és felszabadít, nem csak a fesztiválok hangulatát idézik, de visszarepít bennünket a 60-as, 70-es évek Hippi korszakába. A naturális árnyalatok a föld színek tökéletes megjelenést nyújtanak a vízpartokon is, a természetes stílus pedig sosem megy ki a divatból.



Beach módi

A fürdőruhák fazonját mindig a testi adottságok határozzák meg, és valljuk be őszintén nem mindig érezzük magunkat komfortosan „alig ruhában”. A strandruhák ápolnak és eltakarnak, ezért a többségében szégyenlős nőknek ajánlom, mert nem csak magabiztosságot adnak, de stílusos megjelenést is mutatnak. Lehet finom lágyesésű muszlin, lyukacsos horgolt anyag, vagy akár elegáns selyem. A napozás alkalmával azért váljunk meg ezektől a strandruháktól, a kellő szín elérése érdekében.😊

A sikkes strand stylet fokozni tudjuk a megfelelő kiegészítőkkel, hogy szettünk teljes legyen. Ezek a kiegészítők nem csak öltöztetnek, de védelmet nyújtanak a nap káros sugaraitól is. Egy nagy méretű szalmakalap, egy napszemüveg, nem csak stílusos, de sokat ad az alap ruhához. A bátrabbak viselhetnek merészebb napszemüvegeket is: mintás, színes, különleges formájú darabokat, melyek a semleges öltözetet feldobják. A szalmakalapok méretével is lehet játszani, a nagyobb karimájú fejfedők nőiesebbé, míg a kisebb méretű kalapok vagányabban egészíti ki a teljes szettünket.


Védelem és stílus egyben

Az beach módi legfontosabb kiegészítői mégis a lábbelik és a táskák, melyek nem csak a külső megjelenés alappillérei, de funkcionalitásukat tekintve is fontos szerepük van. A lábujjas flip flop-ok izgalmasabb változatai a nőies gyékény vagy szalmaszerű papucsok, hegyes vagy tompa orral kialakítva. Ezek a kiegészítők nem csak sikkesek, de a boho strandruhák elengedhetetlen kiegészítői. És hogyan tudjuk outfittünket egy stílusos keretbe zárni? Válasszunk hozzá egy szintén természetes alapanyagból készült nagyméretű strandtáskát, amibe minden IS belefér. Vállon, vagy kézben, szögletes vagy kerekített változatban, mintásan, vagy anélkül…a lényeg, hogy szőttes anyagból legyen. Az összhatás harmóniája biztosan nem marad el!



Kényelem és praktikum

A naturális anyagok és színek monokróm hangulatot adnak, melyek semlegességét hangsúlyos fémes hatású ékszerekkel, vagy türkíz árnyalatú kövekkel tudjuk megtörni. A parti bulik egyik legmenőbb kiegészítői a boka vagy lábékszerek, természetesen papucs helyett viselve. A nagyméretű gyűrűk, a karperecek, és a láncok sokasága még a leegyszerűbb ruhákat is megBOHOndítják. A kevesebb, több…szokták mondani, ennél a stílusnál a több, az több elve alapján bátran viselhetünk egyszerre sok nagyméretű ékszert, vagy akár a kisebb visszafogottabb darabokat kombinálhatjuk a látványosabb bizsukkal. Ezeket a kiegészítőket inkább az esti beach bulikra ajánlom, mert nappali viseletnek nagyon kényelmetlen, és nem egészséges, sőt a felforrósodott fémek könnyen égési sérüléseket is okozhatnak, éppen ezért inkább óvatosan, mint stílusosan!


Felékszerezve-megBOHOndítva