Mérlegképes könyvelő ONLINE képzés

2021-03-18
Folyamatosan indulunk márciusban!

Államilag engedélyezett, programkövetelmény alapján szervezett, tanúsítványt adó képzés

A mérlegképes könyvelői tanfolyam az egyik legnépszerűbb képzésünk, és büszkén mondhatjuk, hogy a rengeteg helyen elérhető képzés nálunk még a megszokottnál is színvonalasabb, izgalmasabb, hasznosabb lehet! Miért? Például a kimagasló szakmai gárdát alkotó oktatók és gyakorlatias hozzáállásuk miatt. Másrészt az online távoktatásban is gördülékenyen működő oktatás folytonossága és megbízhatósága miatt.

Ugyan, korábban is volt már szó a pénzügyi szakok, szakképesítések előnyeiről, most újra felelevenítjük a tudnivalókat! Az aktuális képzések márciusban indulnak a Pallas70- nél a mérlegképes könyvelő szakon, tehát érdemes most bejelentkezned, ha szeretnél belevágni! Jelenleg ezt a tantermi képzésünket csak online-távoktatásos formában indítjuk, de valószínűleg ehhez különösebb magyarázatot nem is kell fűznünk a pandémia lassan egy éve tartó időszakában.


Milyen előfeltételek, felmentések jöhetnek szóba?

Teljesen kezdőként mindössze érettségi bizonyítványra van szükség a bejelentkezéshez. A képzés leírására kattintva a felmentések fül alatt megtalálod, hogy bizonyos előképzettségek esetén mely vizsgákat tekintjük teljesítettnek. Ezt mindenképpen érdemes átfutni, hiszen ilyen esetben még egyszerűbben juthatsz hozzá egy naprakész, gyakorlatias tananyaghoz, egy új államilag elismert képesítéshez!

Ilyen lehet például, ha pénzügy és számvitel alapszak vagy számvitel mesterszakon, gazdaságtudományok területen, vagy adótanácsadóként végeztél. Vagy megszerezted ezek elvégzéséhez szükséges záróvizsgát. Ha pénzügyi és számviteli ügyintéző szakképesítéssel, vagy állam-és jogtudományi doktori fokozattal rendelkezel, akkor szintén számos tárgyadat elfogadtathatod nálunk is. Ezekről is érdemes utánakérdezned az elérhetőségeinken, ha bármi kérdésed merülne fel.


Márciusi tanfolyam indítások előképzettség szerint

Illetve azt is érdemes szem előtt tartani, hogy a tanfolyamok a különböző előképzettséggel rendelkezőknek különböző időpontokban indulnak, mindenképp a megfelelőt kell választani, mikor bejelentkezel. Márciusban ennek megfelelően 4 különböző indulási időpont van. Ha „csak” érettségi bizonyítvánnyal rendelkezel, akkor március 25-én és március 27-én indulnak a neked szánt tanfolyamok, ne maradj le róla!


Mit tartalmaz a Profi csomag?

Ahogyan már megszokhattátok, a képzés két különböző tandíj és szolgáltatási csomagban rendelhető meg az oldalunkon. A megszerzett képesítés szempontjából nincs különbség a Standard és Profi csomag között. A Profi csomag azonban egy gyakorlatias, vagy például jelen esetben szakmai támogatással kibővített csomag. Mit jelent ez?

Hallgatóink számára az alábbi ingyenes szakmai támogatást adjuk a Profi csomagban: Számvitel/Adózás/Tb Nagy Kézikönyv; heti elektronikus hírújság; szakmai hírek, szakcikkek, esettanulmányok, jogszabály értelmezések; kalkulátorok; jogtár; számvitel/adó/tb kérdezz-felelek; adónaptár; szabályzattár.



Miért éri megfizetni a hiteles információkért?

Első blikkre, különösen, ha még nem a szakmában dolgozol, legyinthetsz: ugyan, csupa unalmas könyv. Azonban hidd el, hogy ha valóban a szakmában dolgozol, nagyon hálás dolog tud lenni, ha praktikus és naprakész tudásanyag és rengeteg hiteles forrásból származó információ vesz körül.

Épp ezért mi javasoljuk, hogy akik még nem találták meg a megfelelő forrásokat, vagy a tanfolyam után azonnal munkába állnának a frissen szerzett szakmájukban, azok lehetőség szerint ezt is igényeljék a tanfolyam mellé! Ha belegondolsz, egy-két nívósabb tanácsadói óra, egy plusz továbbképzés, egy-egy kellemetlen hiba akár a saját vállalkozásodban már bőven behozza azt az árat, amit itt előre fizetsz be ugyan, de sok negatív élménytől és pluszkiadástól kímélhet meg.

Ha bármiben segíthetünk, kérdésed van, keress minket bizalommal!