Májusban indulnak lakberendező képzéseink!

2021-04-28
Szívügyed a lakások szépítése, a tervezés és kivitelezés? Légy lakberendező!

Szívügyed a lakások szépítése, a tervezés és kivitelezés? Légy lakberendező!

A lakberendezés nagy általánosságban egy szerelemmunka, mellékállás, vagy épp kisebb vállalkozásként működik a legtöbbeknél. Kevesen tudják, hogy ez a tudásanyag  főállás alapja is lehet. A végzett lakberendezők egy része teljes állásban, vagy sikeres vállalkozásként űzi ezt a szakmát. Te hogyan képzeled el magad lakberendezőként? Melyik része érdekel a legjobban?

Ha még csak gondolkodsz a beiratkozáson, akkor adunk egy-két támpontot a döntésedhez, és megmutatjuk, mire számíthatsz, ha a Pallasnál tanulod meg az alapokat és még ennél is többet. A gyakorlatias képzés a lételemünk és ezt legfőképp a színvonalas tananyag és a gyakorlati életben sikeres oktatók biztosítják. Nézzük is meg, hogyan működik nálunk a lakberendező képzés!



Már májusban belevághatsz a nagy kalandba!

Ha szeretnél a lakberendezéshez kapcsolódó területeken, vagy önálló lakberendezőként dolgozni, akkor hamar eljuthatsz arra a következtetésre, hogy a vállalkozásod elindításához, vagy egy szakmai színtéren szükséged lesz egy papírra is, ami igazolja az elszántságodat. A papír önmagában persze nem igazolja az elköteleződésed, a rátermettségedet, mégis sok szempontból segíti az előmeneteledet, vállalkozás alapításod feltétele lehet.

Viszont, ha már az államilag engedélyezett, programkövetelmény alapján szervezett, tanúsítványt adó képzés a cél, akkor kötsd össze a kellemeset a hasznossal és válassz egy olyan intézményt, ahol az élesben várható kihívásokra készítenek fel, inspirációt és szuper szakmai oktatókat is biztosítanak. Ha ez is fontos számodra, akkor jó helyen jársz!



Hogyan tudsz beiratkozni?

A képzésre való jelentkezés egyetlen feltétele az érettségi megléte. Különböző előzetes végzettség, tanfolyam nem mentesít a tantárgyak teljesítése alól, tehát ilyen szempontból nem tudod lerövidíteni, vagy megspórolni a teljes képzést. De miért is akarnád, ha egyszer elhivatott vagy ezzel a szakmával kapcsolatban?


Milyen tantárgyakból épül fel a képzés?

Kovács Kinga, a Drömhem Design Kft lakberendezője lesz az oktatód, aki számos szakmai tapasztalatot tud majd megosztani veled. A képzés során szó lesz a megrendelőkről és igényeikről, szakmai kommunikációról, együttműködési formákról. Ez önmagában is hasznos lehet, hiszen ez már a jövőbeli elhelyezkedésedre is felkészít. A lakberendezés manapság már nem papírral és ceruzával történik, bár ebbe az irányba is kitekintést tesztek majd. A képzés során a magyar nyelvű ARCHLine.XP® 2020 építészeti és belsőépítészeti tervezőprogramot használjátok majd. Minden oldalról körbejárjátok majd a lakóterek és épületek funkcióit, a belső terek sajátosságait, a tervezés és kivitelezés lépéseit.



Mit csinál konkrétan egy lakberendező?


Az egyszerűség kedvéért érdemes röviden összefoglalni, hogy a konkrét napi munka során, mi mindent csinál egy lakberendező. A lakberendező feladata lakóépületek, családi házak, lakások, irodák, üzletek, kisebb szolgáltató egységek belső tereinek tervezése, funkcionális, műszaki és design szempontok figyelembe vételével. Megrendelői igény szerint lakberendezési tanácsot ad. Egyedi beépített bútort is tervez a megrendelő igényei szerint.

Jelentkezz a májusban is induló, kéthetente szombatonként 8 órában, összesen 17 hónapon át zajló lakberendező képzésünkre! Kérdezz tőlünk bátran, ha valahol elakadnál, vagy valamit nem találsz a leírásainkban.



Hamarosan induló tanfolyamok:

Kreditpontok 2024.

Tudásháló

Karrier
Tanulás, karrier, munkajog


Továbbiak...


Összes blogbejegyzés...