Egészségügy alapmodul

2021-01-20
Bemutatjuk E-képzésünket!

Szeretnél természetgyógyásznak tanulni? Vagy egyszerűen kérdés még számodra, hogy az egészségügyi irány mennyire passzol a személyiségedhez? Egyszerűen szeretnél többet megtudni az emberi test működéséről, anatómiájáról, vagy az elsősegélynyújtásról? Itt a helyed! Hiszen egy ilyen képzés során betekintést nyerhetsz, belekóstolhatsz a szakirányba, és hosszabb elköteleződés nélkül kiderítheted, valóban ez érdekel-e, valóban erre szeretnél e továbbtanulni?

 Az emberi test működésével azonban nem csak a szakembereknek, de bárkinek hasznos lehet tisztában lenni. Sosem tudhatjuk, mikor lesz szükségünk arra, hogy gyors és helyes döntéseket hozzunk például egy elsősegélynyújtási szituációban, vagy akár egy komolyabb megfázás, allergia esetén, mikor jó lenne egy-két szuper házi praktikát bevetni az enyhülés érdekében.


 Mi mindent tanulhatsz? 

Nyilvánvaló, hogy nem orvosi szintű oktatáson veszel részt, de ez a tudás szükséges a természetgyógyász végzettséghez. A képzés egy nívós tutorral és sok gyakorlatias tudással vár téged. Alapszinten tanulhatsz az anatómiáról, kórtani alapismeretekről. Megtanulhatod a mozgás szervrendszerének főbb ismérveit, de ugyanígy a szervek, szervrendszerek összehangolt működését is sorra veszitek majd. Fekete Szabolcs 15 éves tapasztalattal rendelkezik az egészségügy és természetgyógyászat oktatásának területén, ő lesz a tutor, aki a szakmai kérdésekre válaszol. 

A keringés, légzés, emésztés, kiválasztás, szaporodás, hormonrendszer, idegrendszer és szaporodás alapjait megismerve már egészen jó összefüggéseket szűrhetsz le emberi működésünkre vonatkozólag. Sokkal logikusabban tudsz majd gondolkodni különböző életadta szituációkban. Ilyen lehet például mikor egy vitaminkészítményt emelsz le a polcról és el tudod dönteni, pontosan mit is vásárolsz. Valószínűleg könnyebben tudsz ezután tudományos cikkeket, érdekességeket olvasni, könnyebben össze tudsz hasonlítani egészségügyi szolgáltatásokat, illetve sokkal nehezebb lesz téged átverni.

 

Hogyan alkalmazhatom a gyakorlatban? 

Ha kérdésed van ezzel kapcsolatban bátran keresd oktatásszervezőnket , szívesen segítenek neked, illetve további információt adhatnak a jelenlegi vírushelyzet miatti változásokról. 

Másrészt könnyebben eldöntheted a képzés elvégzésével, hogy valóban egészségügyi hivatást szeretnél-e választani magadnak, illetve azon belül is, mi az, amit könnyebben, szívesebben tanulsz, mi az, amiben fejlődnöd kellene. Ha a célod az, hogy a saját életedben magabiztosabb légy a vészhelyzetekben, könnyebben segíthess másoknak, tudatosabban törődhess a családod, barátaid egészségével, akkor szintén hasznos lehet elsajátítanod az egészségügy alapjait

Ha pályakezdőként, munkakeresőként, szülőként, pedagógusként, vezetőként, vagy csak személyes érdeklődésedből kifolyólag szeretnél mélyebben belelátni ebbe a témakörbe, jelentkezz online, kényelmesen, és fejleszd magad bármikor, mikor időd engedi.