Marketing a gyakorlatban (E-képzés)

2021-05-11
A marketing képzések leghasznosabb része a gyakorlat!

Az elektronikusan elvégezhető tanfolyamaink közül kiemelnénk most az egyik legsokszínűbben, leggyakorlatiasabban felhasználhatót: a Marketing a gyakorlatban képzést. Marketing szakirányban tanulsz, tanultál? Vagy épp ellenkezőleg: semmilyen előképzettséggel nem rendelkezel, de égetően fontos lenne, hogy vezetőként, vállalkozóként, vagy egy más területen alkalmazottként tisztán láss a kérdésben?

Van egy jó hírünk! Marketing a gyakorlatban E-képzésünkben rengeteg gyakorlatias tudást szedtünk össze a témával kapcsolatban. Ráadásul modern, aktuálisan felhasználható tudásanyagról van szó. Ha kevés szabadidőd van, vagy egész egyszerűen nem szeretnél utazni, nappali tagozaton tanulni, beiratkozni egy komplett egyetemi képzésre, ugyanakkor a tömör, lényegi tudás megszerzése fontos számodra, akkor jó helyen jársz!


Miért olyan népszerű a marketinges szakma?

Azt bizonyára tudod, hogy rengeteg cég, vállalkozás foglalkozik marketinggel. Amellett, hogy a nagyobb cégeknél elengedhetetlen mindez az értékesítés támogatásához, a reklám készítéshez, stratégiai folyamatok alakításához, manapság már alapkövetelménnyé is vált a hagyományos és/vagy online marketing alkalmazása.


Könnyen találhatsz munkát?

Így aztán nem is kérdés, hogy egy ilyen végzettséggel könnyen találhatsz munkát. És attól sem kell tartanod, hogy a kis-és középválallkozások területén ne tudnál ezzel lehelyezkedni. Hiszen talán még a nagy cégeknél is lényegesebb szempont esetükben, hogy kevesebb, de igazán hozzáértő szakembert alkalmazzanak marketing területen. Az sem utolsó szempont, hogy ha saját vállalkozásba kezdesz, szintén rengeteg hasznos dolgot kényszerülsz megtanulni marketinges szempontból is, ha ügyfélszerzésre, ügyfél adatbázis kezelésre, értékesítésre adod a fejed.



Hogyan épül fel az e-képzés?

Az E-képzés nagy előnye, hogy teljesen szabadon osztod be a tanulásra szánt idődet, és apró kis tesztekkel folyamatosan kondiban tartjuk a memóriádat is. Hogy még strukturáltabb, átláthatóbb legyen a munkamenet, logikusan fejezetekre, kisebb részekre bontjuk a tanulnivalót, így nagyjából egy-két alkalommal át is futhatsz egy anyagon, amihez aztán természetesen később is visszatérhetsz. Ennél a képzésnél például szó esik majd különféle kommunikációs és reklámkészítési fogásról, szövegírási témákról. Ez rendkívül hasznos bármely szakirány, vagy vállalkozás számára.



Hogyan függ össze az értékesítéssel?

Pszichológiai módszerekről, értékesítői fogásokról, meggyőzésről szintén szó lesz, tehát az értékesítőknek is remek alkalom, ha szeretnének új impulzusokat kapni az eladási lehetőségekhez. Ne feledjük el, hogy a marketing, a PR és az értékesítés nehezen elválasztható fogalmak. Mindegyik félnek érdemes legalább nagy vonalakban tisztában lenni a másik működésével. Lesz szó márkaépítésről, az arculat megtervezéséről, kampányokról és természetesen az online megoldásokról!



Miért különleges a képzés?

 Egy nagyon jól strukturált, szakértők által hitelesített anyaggal dolgozhatsz. Ez azt jelenti, hogy nem csak egy, hanem több aspektusból is körüljárjuk a témákat. Gondolunk itt arra, hogy a különböző szakterületek és a különböző vállalkozási formák, illetve a különböző ügyfélcsoportok, gazdasági szempontok, és természetesen konkrét példák alapján is.



Készen kapod meg a tudást!

Ebből látszik, hogy még nagyon szorgos kutatómunka esetén sem biztos, hogy ilyen minőségű információt tudsz összeszedni egyedül. Ráadásul ennyi utánajárás és könyvtár látogatás, internetezés bizony rengeteg időt is elvesz tőled. Itt minimális befektetéssel készen kapod meg a tudást, amivel aztán szabadon rendelkezhetsz.

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, jelentkezz, vagy kérdezz bátran az oldalon keresztül!

Örömteli tanulást kívánunk!