2021-05-11

Lakberendezés lakásdíszítés E-képzés

A lakberendezői alapismeretek kurzusunkat sokan választják olyan lelkes amatőrök, akik egész egyszerűen szeretnének jobban belelátni a tervezés és kivitelezés világába. Emellett olyan ambiciózus tanulóink is akadnak, akik később hivatásszerűen is lakberendezőként szeretnének elhelyezkedni, és így még fontosabb számukra, hogy hiteles szakmai tudásanyagot gyűjtsenek, erről papírt is szerezzenek.

Persze a gyakorlatban minden kikristályosodik, és ha foglalkoztál már ezzel a területtel, netán bele is kóstoltál élesben, akkor biztosan rengeteget tanultál. Elengedhetetlen azonban, hogy bizonyos témakörökben a szakmai sztenderdeket is ismerd, átlásd, hiszen így a kivitelezőkkel, tervezőkkel, minden szakmabelivel is jobban tudsz majd kommunikálni. Ha pedig egész egyszerűen szeretnél jobban érteni a témához, mint a nagy átlag, akkor természetesen ez is maximálisan adott a kurzusunkon.


Teljes mértékben elektronikus képzésről van szó

A lakberendezés egy nagyon széleskörű tudásanyagot, rengeteg kreativitást felölelő ágazat. A művészettörténettől, a festészeten át a geometriáig millió aspektusból vizsgálhatjuk a belső terek kialakítását. Nagyon sokan tanulnak a lakberendezésről különböző tervezői, belsőépítész, lakás dizájner, és természetesen a lakberendező szakokon.

Most megnézzük, hogy a teljes mértékben online elvégezhető kurzusunk, a lakberendezés- lakásdíszítés hogyan épül fel, hogyan lehet jelentkezni rá, és milyen érdekességekkel lehet gazdagabb, aki komolyabban is elgondolkodott azon, hogy elmélyül egy ilyen szép esztétikai, művészeti irányzaton belül.


Mit fogsz tanulni nálunk?

A lakberendezés és lakásdíszítés alapjai kurzus során elsajátíthatod a lakberendezők leggyakoribb praktikáit, a tervezés és a kivitelezés lépéseit is. Megismerkedhetsz a modern koncepciókkal, a felhasznált anyagokkal, műszaki ismeretekkel, a tervdokumentációk és alaprajzok világával. A szárazabb, ugyanakkor nagyon fontos adminisztratív és mérnöki témák mellett bőven lesz szó a fő stílusirányzatokról, távoli népek kultúráiról, színtanról, világítástechnikáról, vagy például az akadálymentesítés technikáiról!

A képzés végére képben leszel a skandináv, a mediterrán, afrikai, angol, és a távol-keleti lakberendezés jellegzetességeivel, a Feng Shui, a holisztikus és a Vaszati értékrendjével és szemléletével. Teljesen önállóan alakíthatod ki a saját kifinomult stílusodat és egy sokkal szélesebb palettáról válogathatsz magad köré anyagokból, színekből, jelképekből, mint az átlagember. Újfajta nézőpontokat és éleslátást alakíthatsz ki, ha az új tudás megszerzése után nyitott szemmel jársz a világban.


Igazi profitól tanulhatsz gyakorlatias dolgokat!

Ennél a kurzusnál Kovács Kinga lesz a tutorod, aki a Drömhem Design Kft lakberendezője. Kinga egy komplex látásmóddal és sok tapasztalattal rendelkezik a megrendelők terén, sok különféle emberre dolgozott már közösen különféle projekteken. Nem csak a szépséget, esztétikumot és személyre szabott praktikumot, de a környezettudatosságot is szem előtt tartja, ami mostanában szintén egyre fontosabb szempont a háztartásokban.

Tehát, ha jelentkezel erre a kurzusra, Kingától is tudsz kérdezni, ki tudod kérni a véleményét, sok hasznos tapasztalatot oszthat meg veled, illetve speciális kérdésekre is tud válaszolni. Ezeket a kérdéseket, válaszokat a többiek is megnézhetik, így mindannyian tanulhattok egymástól, gondolatébresztő fórumok alakulhatnak ki a e-képzést végző csoportokban.

Izgalmas, kreatív tanulást kívánunk!


Hamarosan induló tanfolyamok:

Kreditpontok 2021.

Tudásháló

  • Számvitel, adózás, tb hírek

Karrier

  • Tanulás, karrier, munkajog

Továbbiak...

Összes blogbejegyzés...

Partnerek