Könyvvitel középfokon E-képzés

2021-04-28
Ha a könyvvitelt nem csak tanulni, hanem érteni is akarod!

A bármikor elkezdhető e-képzéseink közül most a könyvvitel középfokon kurzus szeretnénk bemutatni neked. Az e-képzéseink nagy előnye, hogy az otthonodban, vagy útközben helytől, időponttól függetlenül folyamatosan gyakorolhatsz, tanulhatsz általuk. Ami szintén fontos, hogy rendkívül gyakorlatias példák állnak rendelkezésedre, amikkel egy adott tudományág, részterület csínját-bínját is kitanulhatod.

A számvitel területen belül a könyvvitel egy összetett, de logikus rendszer, melynek számos része logikai összefüggések és tanult szabályok, módszerek egyeztetésén alapul. Ha eddig nem élvezted a könyvvitel tanulását, akkor valószínűleg vannak fenntartásaid a tárggyal kapcsolatban. Azonban, ha motivált vagy és szeretnéd megtapasztalni, hogyan lehet ezt egyszerűbben és közérthetőbben, sőt, még élvezetesen is elsajátítani, akkor tarts velünk, Gigivel és Fricivel!


Ki az a Gigi és Frici?


Korábbi tananyagainkban hallhattál a vállalkozó kedvű párosról, akik története most a könyvvitel témakörébe is betekintést nyújt. Már ebből is láthatod, hogy nem a megszokott, hagyományos táblázatokkal és fekete-fehér szabálykönyvekkel fogunk untatni. Sokkal emészthetőbb lesz, mint korábban azt gondoltad volna.


Gigi, a végzős középiskolás, akinek hobbija - és most már munkája is egyben - a süteménykészítés) és unokatestvére, Frici (aki számvitel szakos egyetemista) a közösen nyitott cukrászda működtetésén keresztül megismertet minket a könyvvitel rejtelmeivel Sinka Júlia remek tananyaga alapján.



Miért középfokon?


A könyvvitel középfokon kifejezéssel a számvitel egyfajta középfokú szintjére, a kontírozó könyvelői szintre jutunk, juttatunk el a képzésben. Akinek nincsenek számviteli előtanulmányai annak érdemes a Számvitel alapjai E-képzéssel kezdeni. A remek süteményrecepteken felül azért lesz alkalom az agytornára is, különösen akkor, ha a számvitelt nem csak tanulni, hanem érteni is akarod. Hiszen ebben a képzésben egy vállalkozás gyakorlatias példáin keresztül kóstolhatsz bele a gazdasági események és a számviteli jogszabályok összefüggéseibe, logikájába.



Kik profitálhatnak a legtöbbet a képzésből?


A tananyag elsajátításának köszönhetően magad is képes leszel szakember- és vállalkozói szemmel is átlátni, hogy mikor, mit, hova és persze miért könyvelünk. Ha vállalkozóként kezdesz bele, akkor pedig végre megérted, mit miért csinál a könyvelőd. Vállalkozók mellett kifejezetten ajánljuk az otthonról, rugalmasan végezhető e-képzésünket számviteli asszisztenseknek, kontírozó könyveléssel foglalkozóknak és számvitelt, könyvvitelt tanulóknak. Ha te magad nem, de a szeretteid ebbe az irányba keresgélnek, ajánld nekik bátran, vagy lepd meg őket a képzéssel!



Az elmúlt évben kiderült, hogy mekkora előnye van az online térben is gördülékenyen működő lehetőségeknek, hiszen nem csak pénzt és időt takarítasz meg, hanem kiélvezheted a személyre szabott időbeosztás és a kötetlen továbbképzés, tudásszerzés előnyeit is. Számítógépen, tableten, de akár okostelefonon is el tudod végezni a tanfolyamot! Ebből is látszik, hogy nem csak a minőségre, az alapvetően fontos szakmai ismeretekre, de a rugalmasságra is maximálisan odafigyelünk!



Ne felejts el jelentkezni, vagy megosztani ismerőseiddel a lehetőséget!