Amit minden vállalkozónak tudnia kell E-képzés

2021-05-03
Hasznos tudás kezdő-és haladó vállalkozóknak, vezetőknek!

Most újra elővesszük az egyik népszerű e-képzésünket, ami a vállalkozások életének mindennapjait, a vállalkozók számára elérhető lehetőségek tárházát és a szakmai hozzáállást mutatja be. Ez nem csak a vállalkozók, de a vezetőként dolgozók, vezető beosztásra vágyók számára is hasznos lehet. Hiszen egy vállalkozás életének menedzselése sok területen átfedést mutat a projektek, a szakmai csoportok, a munkavállalók összehangolásában sikeres vezetői képességekkel. Ha most készülsz a vállalkozásod indítására, vagy ha már jó pár éve dolgozol ebben a formában, de elakadtál valahol, vagy ha egyszerűn több tudásra szomjazol az átlagnál, akkor itt a helyed!


Egy rugalmas e-képzés dolgozóknak

A bármikor elkezdhető e-képzés nagy előnye, hogy a dolgozók, háztartásbeliek, zsúfolt időbeosztással küszködők is kivitelezhetik. Nem kell időben és fizikailag sem másokhoz alkalmazkodni, részletekben, folytatólagosan is végezhető a kurzus.

Persze a rendszeresség a tanulás során nagyon fontos lehet, mégis jó hír, hogy egy-egy munkával teli héten nem szükségszerű a szabad estéket, délutánokat beáldozni. Elég egy szombat, vasárnap reggel, vagy egy-egy ebédszünetben elővenni az értékes továbbképzést.



Kik az oktatók?

Az oktatók listája különösen fontos lehet egy ilyen gyakorlatias képzés során. Jelen esetben is nívós szakmai brigád felel a szellemi fejlődésedért. Az egyikük Kovács Szilvia, közgazdász, PR és sajtókapcsolati szakértő, aki immáron 11 éve foglalkozik online marketing tanácsadással és projekt menedzsmenttel.

Továbbá közreműködik Repka Ágnes, HR szakértő, munkajogi szakokleveles tanácsadó, HR, munkajogi és karrier tanácsadó, illetve Sinka Júlia is felbukkan a szakmai anyagban, aki végzettségét tekintve közgazdász, mérlegképes könyvelő, adótanácsadó, okleveles adószakértő.

Júlia szakterületei közé tartoznak a kis- és középvállalkozások számviteli és adózási kérdései, a nemzetközi adózás és az Áfa. 



Mi mindenről lesz szó?

Ha az oktatók személye alapján megbizonyosodtál a szakmai nívóról, akkor a tantárgyak áttekintése csak még inkább megerősíthet ebben. Szó lesz a cégjogról, szerződések jogairól, munkajogról és felelősségviselésről.

A HR terület kapcsán a toborzás kiválasztás, a motiváció és ösztönzés, a teljesítményértékelés, a képzés és fejlesztés is napirendre kerül. A könyvelés, számvitel, adózás, bank és ingatlan kérdéseit is részletesen kivesézitek majd. A marketing terület sem maradhat ki a tananyagból, itt különböző stratégiai, elemzői, online marketing és ügyfélszerző, ügyfélmegtartó módszerekről is tanulhatsz.



Rendeld meg az e-képzést és vágj bele most!

Az e-képzés nem csak a rugalmas időbeosztás, hanem az indulás szempontjából is rendhagyó. Itt a megrendelésedet követően azonnal beléphetsz az oktatási rendszerünkbe és belevághatsz a tanulásba. Nem kell tanfolyam indításokat, csoportok indulását figyelembe venned, hanem a saját tanulási ütemedben akár azonnal el is indulhatsz.

Alapvető számítástechnikai ismeretekkel és felszereléssel, akár asztali-és táblagépen, de akár mobilon is lehel haladni a tananyaggal. Tesztek és modulzárók segítenek az önellenőrzésben és ezek teszik lehetővé a végén a a sikeres elvégzést igazoló tanúsítványunk kiállítását is.



Hamarosan induló tanfolyamok:

Kreditpontok 2024.

Tudásháló

Karrier
Tanulás, karrier, munkajog


Továbbiak...


Összes blogbejegyzés...