Marketing a gyakorlatban E-képzés

2020-11-17
Kinek és miért ajánljuk?

Valami igazán hasznosat tanulnál?

Marketing a gyakorlatban (E-képzés)


Az elektronikusan elvégezhető tanfolyamaink közül kiemelnénk most az egyik legsokszínűbben, leggyakorlatiasabban felhasználhatót: a marketing a gyakorlatban képzést. Marketing szakirányban tanulsz, tanultál? Vagy épp ellenkezőleg: semmilyen előképzettséggel nem rendelkezel, de égetően fontos lenne, hogy vezetőként, vállalkozóként, vagy marketing területen alkalmazottként tisztán láss a kérdésben?

Van egy jó hírünk! A marketing a gyakorlatban e-képzésünkben rengeteg gyakorlatias tudást szedtünk csokorba a témával kapcsolatban. Ráadásul modern, aktuálisan felhasználható tudásanyagról van szó. Ha kevés szabadidőd van, vagy egész egyszerűen nem szeretnél utazni, nappali tagozaton tanulni, beiratkozni egy komplett egyetemi képzésre, ugyanakkor a tömör, lényegi tudás megszerzése fontos számodra, akkor jó helyen jársz!

Miért is népszerűek a marketing képzések?

Azt bizonyára tudod, hogy rengeteg cég, rengeteg vállalkozás foglalkozik marketinggel. Amellett, hogy a nagyobb cégeknél elengedhetetlen mindez az értékesítés támogatásához, a reklám készítéshez, stratégiai folyamatok alakításához, manapság már alapkövetelménnyé is vált elsősorban online marketing alkalmazása.

Így aztán nem is kérdés, hogy egy ilyen végzettséggel könnyen találhatsz munkát. És attól sem kell tartanod, hogy a kis-és középválallkozások területén ne tudnál ezzel lehelyezkedni. Hiszen talán még a nagy cégeknél is lényegesebb szempont esetükben, hogy kevesebb, de igazán hozzáértő szakembert alkalmazzanak marketing területen. Az sem utolsó szempont, hogy ha saját vállalkozásba kezdesz, szintén rengeteg hasznos dolgot kényszerülsz megtanulni marketinges szempontból is, ha ügyfélszerzésre, ügyfélbázis kezelésre, értékesítésre adod a fejed.

Milyen fejezetekre oszlik a képzés?

Az e-képzés nagy előnye, hogy teljesen szabadon osztod be a tanulásra szánt idődet, és apró kis tesztekkel folyamatosan kondiban tartjuk a memóriádat is. Hogy még strukturáltabb, átláthatóbb legyen a munkamenet, logikusan fejezetekre, kisebb részekre bontjuk a tanulnivalót, így nagyjából egy-két alkalommal át is futhatsz egy anyagon, amihez aztán természetesen később is visszatérhetsz. Ennél a képzésnél például szó esik majd különféle kommunikációs és reklámkészítési fogásról, szövegírási témákról. Ez rendkívül hasznos bármely szakirány, vagy vállalkozás számára.

Pszichológiai módszerekről, értékesítői fogásokról, meggyőzésről szintén szó lesz, tehát az értékesítőknek is remek alkalom, ha szeretnének új impulzusokat kapni az eladási lehetőségekhez. Ne feledjük el, hogy a marketing, a PR és az értékesítés nehezen elválasztható fogalmak. Mindegyik területen dolgozónak érdemes legalább nagyvonalakban tisztában lenni a másik működésével. Lesz szó márkaépítésről, az arculat megtervezéséről, kampányokról és természetesen az online megoldásokról!

Miért különleges a képzés?

Nem csak a neten fellelhető, összeollózott tudásanyagot kapod meg, hanem egy nagyon jól strukturált, szakértők által hitelesített anyaggal dolgozhatsz. Ez azt jelenti, hogy nem csak egy, hanem több aspektusból is körüljárjuk a témákat. Gondolunk itt arra, hogy a különböző szakterületek és a különböző vállalkozási formák, illetve a különböző ügyfélcsoportok, gazdasági szempontok, és természetesen konkrét példák alapján is.

Ebből látszik, hogy még nagyon szorgos kutatómunka esetén sem biztos, hogy ilyen minőségű információt tudsz összeszedni egyedül. Ráadásul ennyi utánajárás és könyvtárlátogatás, internetezés bizony rengeteg időt is elvesz tőled. Itt minimális befektetéssel készen kapod meg a tudást, amivel aztán szabadon rendelkezhetsz.

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, jelentkezz, vagy kérdezz bátran az oldalon keresztül!

Örömteli tanulást kívánunk!