Mérlegképes könyvelő tanfolyam (vállalkozási szak)

A Vállalkozási mérlegképes könyvelő (OKJ: 55 344 07) szakképesítés megszerzése felmentési eljárással az alábbi módon lehetséges: A Szakmai és Vizsgakövetelmény értelmében »

„7.2. A modulzáró vizsgatevékenységek alóli felmentési feltételei: A felsőoktatási alap- és mesterképzésről, valamint a szakindítás eljárási rendjéről szóló 289/2005. (XII. 22.) Korm. rendelet szerinti gazdaságtudományok képzési terület üzleti képzési ágon pénzügy és számvitel szakon, valamint számvitel mesterszakon, továbbá gazdasági szakképzés közgazdásztanár szakképzettség pénzügy és számvitel szakirányon felsőoktatási intézményben az oklevél kibocsátásának feltételeként letett záróvizsgával rendelkező felmentést kap a következő modulzáró vizsgák gyakorlati, szóbeli és írásbeli vizsgatevékenységek alól: 10773 -12 Jogi feladatok a gyakorlatban, 10809 -12 Gazdasági és vezetési feladatok a gyakorlatban, 10774 -12 Pénzügyi feladatok ellátása, 10775 -12 Adózási feladatok ellátása, 10808 -12 Számviteli feladatok a gyakorlatban, 10788 -12 Számviteli szervezési feladatok ellátása, 10789 -12 Elemzési-ellenőrzési feladatok ellátása.

7.3. A komplex szakmai vizsga vizsgatevékenységei alóli felmentési feltételei: A felsőoktatási alap- és mesterképzésről, valamint a szakindítás eljárási rendjéről szóló 289/2005. (XII. 22.) Korm. rendelet szerinti gazdaságtudományok képzési terület üzleti képzési ágon pénzügy és számvitel szakon, valamint számvitel mesterszakon, továbbá gazdasági szakképzés közgazdásztanár szakképzettség pénzügy és számvitel szakirányon felsőoktatási intézményben az oklevél kibocsátásának feltétele.”

A vizsgamentesség adminisztrálásához a következő dokumentumok szükségesek:

  • vizsgáztatási szerződés megkötése
  • vizsgajelentkezési lap kitöltése
  • a felmentésre jogosító végzettség másolata (előzetesen is kérjük e-mailben megküldeni)
  • a leckekönyv (index) vagy Europass Bizonyítvány fénymásolata

Jelentkezés: az éves vizsganaptárban meghatározott jelentkezési határidőkig (http://vizsgakozpont.pallas70.hu/vizsganaptar/) a fent megjelölt dokumentumok bemutatása mellett.
A bizonyítvány kiállításának dátuma: az adott vizsgaidőszak szóbeli napja, melyre jelentkezését leadta.
A vizsgaeljárás díja: 59.000 Ft. Az összeg a jelentkezéskor fizetendő készpénzben / bankkártyával vagy kapott számla alapján átutalással. Két részletben történő fizetés is lehetséges: az összeg fele a jelentkezési határidőig, a másik fele a következő hónapban rendezendő. Regisztrációs díj nincs.

Tudnivalók a képzésről

Összes oktatónk

Partnerek: