Mérlegképes könyvelő online képzés bemutatása

2021-02-17
2021. január 1. óta már érettségivel is elkezdhető!

2021. január 1. óta már érettségivel is elkezdheted a mérlegképes könyvelő képzést!

Mivel egy kivételesen népszerű és praktikus szakról beszélünk, ha a könyvelői képzéseinkről van szó, ezért most több részletes bejegyzésben is kifejtjük mind a jelentkezéssel, mind továbbképzési-és elhelyezkedési lehetőségekkel és persze a tananyaggal kapcsolatos információkat.

Ugyan, korábban is volt már szó a pénzügyi szakok, szakképesítések előnyeiről, most újra felelevenítjük a tudnivalókat! Az aktuális tanfolyam márciusban indul a Pallas70- nél a mérlegképes könyvelő szakon, tehát érdemes már most bejelentkezned, ha szeretnél belevágni! Jelenleg ezt a tantermi képzésünket csak online-távoktatásos formában indítjuk, de valószínűleg ehhez különösebb magyarázatot nem is kell fűznünk a pandémia lassan egy éve tartó időszakában.

Mit jelent az online-távoktatás? Kinek jó?

A tanórákat előre meghatározott órarend szerint online, virtuális tanteremben tartjuk. Nagy előnye lehet ennek, hogy amennyiben nem dolgozol főállásban, más tanulmányokat sem folytatsz, akkor ez egy szuper időrendet és rendszerességet biztosíthat számodra. Mindemellett kényelmes, hiszen az otthoni környezetedben, az iskolába járás plusz ideje és költségei nélkül vehetsz részt az oktatáson. A tanórákon - ugyanúgy, mint a tantermi órákon - a tanártól lehet kérdezni.

Azonban, ha dolgozol, háztartást vezetsz, vállalkozásod van, egyéb fix elfoglaltságaid, akkor remek hír, hogy utólag is visszanézheted az órákat és üzenetben tudsz kérdést feltenni az oktatónak, vagy az „osztálytársaidnak” Amikor pedig ráérsz, élőben is kísérheted az órák menetét. A tanórák hiányzás esetén későbbi időpontban is megtekinthetőek, illetve akárhányszor újranézhetőek.

Már rendelkezel előképzettséggel? Veled még gyorsabban haladhatunk!

Ha a munkahelyed, egyéni vállalkozásod, vagy egyszerűen a tudásvágyad indokolja, hogy gyakorlatias és naprakész tudást szerezz nálunk a mérlegképes könyvelő szakon, akkor szintén remek választás az online tanfolyam! Ha pénzügy és számvitel alapszak vagy számvitel mesterszakon, gazdaságtudományok területen, vagy adótanácsadóként végeztél, vagy legalábbis megszerezted az ezek elvégzéséhez szükséges záróvizsgát, akkor felmentésekben részesülhetsz bizonyos modulokból.

Ha pénzügyi és számviteli ügyintéző szakképesítéssel, vagy állam-és jogtudományi doktori fokozattal rendelkezel, akkor szintén számos tárgyadat elfogadtathatod nálunk is. Ezekről is érdemes utánakérdezned az elérhetőségeinken, ha bármi kérdésed merülne fel. Részletesen a képzés oldalán a felmentések fül alatt is átfuthatod a rád vonatkozó egyéni tanegység felosztást! Azért is érdemes az előképzettségeid alapján kalkulálni az árak és fizetési lehetőségek fülnél, mert például, ha pénzügy-számviteli ügyintéző végzettséggel rendelkezel, több mint 100.000 forintot spórolhatsz a tandíjon.

Kinek miért éri meg Profi csomaggal indulni?

Hallgatóink számára az alábbi ingyenes szakmai támogatást adjuk a Profi csomagban: Számvitel/Adózás/Tb Nagy Kézikönyv; heti elektronikus hírújság; szakmai hírek, szakcikkek, esettanulmányok, jogszabály értelmezések; kalkulátorok; jogtár; számvitel/adó/tb kérdezz-felelek; adónaptár; szabályzattár.

Első blikkre, különösen, ha még nem a szakmában dolgozol, legyinthetsz: ugyan, csupa unalmas könyv. Azonban hidd el, hogy ha valóban a szakmában dolgozol, nagyon hálás dolog tud lenni, ha praktikus és naprakész tudásanyag és rengeteg hiteles forrásból származó információ vesz körül.

Hajts a gyakorlati tudásra, állj munkába mihamarabb!

Épp ezért mi javasoljuk, hogy akik még nem találták meg a megfelelő forrásokat vagy egy helyről szeretnének tájékozódni azok lehetőség szerint ezt is igényeljék a tanfolyam mellé! Ha belegondolsz, egy-két nívósabb tanácsadói óra, egy plusz továbbképzés, egy-egy kellemetlen hiba akár a saját vállalkozásodban már bőven behozza azt az árat, amit itt előre fizetsz be ugyan, de sok negatív élménytől és pluszkiadástól kímélhet meg.