Új év, új tervek!

2021-02-05
Ajánló képzéseinkből.

Néhány képzést az e-képzésekhez hasonlóan online is elérhetővé tettünk, és tervezzük, hogy a továbbiakban is megtartjuk ezt a lehetőséget.

Te hogy vagy ezzel? Online, vagy iskolapad? Vagy mindkettő, csak más-más arányban? Persze van olyan szak, amit nem lehet csak online végezni, mert a gyakorlatok megkívánják a személyes részvételt, különösen, ha olyan témából akarsz felkészülni, ami később is személyes kontaktust eredményez az emberekkel, páciensekkel, ügyfelekkel. Melyik a kedvenc tárgyad eddig? Mit választasz jövőre? Mutatjuk, mivel készülünk Nektek a következő évben!

Számvitel, pénzügy, TB tantermi képzések

Jelenleg csak online verzióban eléred nálunk a legfrissebb képzési, továbbképzési anyagokat a bérügyintéző, TB ügyintéző (ezeket egyben is elvégezheted) témakörökben, melyek szorosan kapcsolódnak a mérlegképes könyvelő, a kontírozó könyvelő és az adótanácsadó munkakörökhöz. Ha érdeklődsz irántuk, szeretnéd kicsit átképezni, vagy továbbképezni magad, esetleg egy hosszabb kihagyás után felfrissíteni az emlékeidet és gyakorlatias naprakész tudást szerezni, csatlakozz valamelyik képzésünkhöz online!

Pénzügyi, könyvelői szakok e-képzésben otthonról

Jó ötlet az otthoni tanulás mellett dönteni. Egyik lehetőség a tantermi oktatás online verziója volt eddig különösen a vírushelyzetre való tekintettel, de emellett jó, ha tudod, hogy a számvitel alapjai, a vezetői számvitel, a TB ismeretek kurzusok E-képzésként is működtek már korábban.

Ha ezt választod, teljesen szabadon oszthatod be az időd, előre elkészített tananyag áll a rendelkezésedre és egy tutor, aki mindenben segít. Ezt a népszerű elektronikus képzési formát természetesen megtartjuk a 2021 évben is.

E-képzések 2021 február

A pénzügyes szakok mellett marad az egészségügyi alapismeretek, a művészettörténeti korszakok, a marketing a gyakorlatban, a vállalkozóknak és munkavállalóknak szánt továbbképzéseink. A kreatív igények kielégítésére nem kérdés, hogy a lakberendezés- lakásdíszítés is marad. A gyors munkavállaláshoz asszisztens – titkár – recepciós képzés tudásanyagát is választhatod, ha igazán talpraesett irodista, vagy asszisztens szeretnél lenni. Új E-képzésünk a Stylist, divat és stílus, amit várhatóan szintén sokan fognak választani.

Online képzés marketing vonalon

A Kis és középvállalkozások marketing munkatársa egy igazi gyakorlatias képzés a 21. század második évtizedének hajnalán. Már kellően népszerű a téma ahhoz, hogy szakértőként munkát találj, mert rengeteg cégnek, vállalkozónak szüksége van gyakorlati és online marketing szakemberre. A téma nem túl bonyolultak ahhoz, hogy egy kis gyakorlással elsajátíthasd és ezzel te legyél a legrátermettebb egy marketinges pozira!

Fotósok

Megmarad tantermi formában is a fotográfus képzés, melyen, ahogyan a nevében is benne van, a fotózás alapjain túl ennek a szakmának és művészetnek munkahelyi, vállalkozásbeli jellemzőit, módszereit, modern ágazatait, trendjeit is megismerheted.

Hol látom, mi mikor indul, mik a feltételek, mennyibe kerül?

A legjobb, ha folyamatosan követed a Facebook oldalunkat, vagy rendszeresen megnyitod a weboldalunkat, hiszen a kurzusaink menüpontból kiindulva egy-egy kurzust kiválasztva részletes útmutatást, pontos dátumokat találsz. Ha bárhol eltévednél, üzenj bátran, hogy segíthessünk!