Munkaerő-gazdálkodási és társadalombiztosítási ügyintéző képzés

2021-03-10
Egy remek online képzés március végétől!

Az  újonnan induló képzéseink között a méltán népszerű online mérlegképes könyvelői képzés mellett felfedezheted a munkaerő-gazdálkodási és társadalombiztosítási ügyintéző képzésünket is. Március 20.-án és 25.-én is indul tanfolyam, ezért még most is tudsz jelentkezni. A huszadikai indulású kurzus szombatonként 8 tanítási órában, a huszonötödikei kedden és csütörtökönként 6-6 órában zajlik. Mindkettő online távoktatás, vagyis élőben, előre egyeztetett időpontban, de tetszőleges helyről részt vehetsz rajta.

Így tehát szabadon eldöntheted, hogy melyik időpont ideálisabb számodra. A felvételeket vissza is nézheted, nem kell attól sem tartani, ha egy-egy kihagyás is közbejön akár betegség, akár más elfoglaltság miatt. Ha a jelentkezés gombra nyomsz, akkor egy remek lehetőség nyílik számodra, hogy akár dolgozóként, akár diákként egy minőségi képzésen vegyél részt gyakorlatias és hasznos tananyagot sajátíthass el viszonylag rövid idő alatt. Na de mit is takar ez a képzés, hogyan kell elképzelni a későbbi lehetőségeket ezzel az államilag engedélyezett, programkövetelmény alapján szervezett, tanúsítványt adó képzés elvégzésével?


Milyen előképzettség szükséges?


Itt nem elég az érettségi, valamilyen irányú előképzettség is szükségeltetik, tehát itt nem a nulláról indulnak az előadások. Milyen előképzettség elfogadható? Pénzügyi-számviteli ügyintéző vagy vállalkozási ügyviteli ügyintéző vagy vállalkozási és bérügyintéző szakképesítés vagy közgazdaság szakmacsoportba tartozó felsőfokú szakképzésben szerzett OKJ szakképesítés vagy gazdaságtudományok képzési területen felsőoktatási szakképzésben szerzett végzettség + legalább három év pénzügyi, vagy számviteli, vagy adózási, vagy munkaügyi területen szerzett (igazolt) gyakorlat.

Másik lehetőség a felsőfokú végzettség + legalább két évpénzügyi, vagy számviteli, vagy adózási, vagy munkaügyi területen szerzett (igazolt) gyakorlat. Ha nem rendelkezel a részvétel feltételeinél megadott végzettségekkel, válaszd az érettségivel elkezdhető TB és bérügyintéző munkatárs képzésünket »


Mik a főbb témák?


A képzés 3 alappillére a HR ismeretek, a bérszámfejtési ismeretek és a társadalombiztosítási ismeretek. Ezek a gyakorlati életben is kapcsolódó működési területek a cégeknél és együtt sok vállalkozásnál kiadnak egy komplett munkakört, de természetesen az is gyakori nagyobb cégeknél, hogy egy szakterületen többen is dolgoznak. Éppen ezért is jó, ha az előképzettséged a fent felsoroltak valamelyikéből származik, hiszen itt már egy jóval magasabb szintű ismeretanyaggal találhatod szembe magad, amiben korábbi ismereteid hiányában könnyen elveszettnek érezhetnéd magad.Hogyan zajlik az online-távoktatás?


A tanórákat előre meghatározott órarend szerint online, virtuális tanteremben tartjuk. A tanórákon - ugyanúgy, mint a tantermi órákon - a tanártól lehet kérdezni. A tanórák hiányzás esetén későbbi időpontban is megtekinthetőek, illetve akárhányszor újranézhetőek. Azt fontos leszögezni, hogy a nagyobb rugalmasság mellett nagyobb elhatározásra, fegyelemre is van szükség azoktól, akik komolyan gondolják.

Hiszen, ha több részt is kihagysz, de nem pótolod, ha közben nem figyelsz oda, vagy nem gyakorolsz, jegyzetelsz, memorizálsz, akkor ugyanúgy, mint bármely más tanulási formában itt is könnyen lemaradhatsz. Tehát, ha fontos számodra a cél, motivál a végzettség és a tudás megszerzése, csak akkor érdemes belevágnod!


Kiknek ajánljuk?

Minden olyan pénzügyi és HR szakembernek, akit részletesebben is érdekelnek bizonyos részegységek a szakmán belül. Ajánljuk minden olyan korábban TB ügyintézőként végzettnek, aki szélesítené a látókörét, a szakmai hozzáértését Ezen kívül ajánljuk minden kapcsolódó szegmens vezetőinek, vagy vezetői pozíciójára pályázóknak, hiszen a megszerzett tudás bármely értekezleten, tárgyaláskor, döntéshozáskor és persze az állásinterjúkon is elsődleges értéked lehet!