Ha nem sikerült az OKJ-s mérlegképes könyvelő szakmai komplex vizsgád ...

2022-11-15
Azon hallgatók számára, akik 55 344 07 OKJ-s vállalkozási mérlegképes könyvelő képzés szakmai komplex vizsgáját megkezdték, de nem fejezték be lehetőség van az új képzési rendszerben szakmai képesítő vizsgát tenni.

Azok számára, akik 55 344 07 OKJ-s vállalkozási mérlegképes könyvelő képzés szakmai komplex vizsgáját megkezdték, de nem fejezték be lehetőség van az új képzési rendszerben szakmai képesítő vizsgát tenni.


  • Pénzügyi-számviteli ügyintéző végzettséggel:

Ha megkezdted az 55 344 07 OKJ-s vállalkozási mérlegképes könyvelő képzés szakmai komplex vizsgát és rendelkezel OKJ-s pénzügyi-számviteli ügyintéző végzettséggel (vagy igazolni tudod, hogy számvitel és adózás digitális környezetben tananyagegység ismeretanyagát elsajátítottad) teljes felmentést kapsz az új rendszerű mérlegképes könyvelő képzés óralátogatásai alól és tananyagegység záró vizsgái alól. Az adminisztratív eljárás után tanúsítványt állítunk ki a résztvevő számára, amellyel jelentkezhet a független vizsgaközpontoknál a szakmai képesítő vizsgára.

Képzési és felmentési kérelem díja: 38 000 Ft


  • Pénzügyi-számviteli ügyintéző végzettség nélkül:

Ha megkezdted az 55 344 07 OKJ-s vállalkozási mérlegképes könyvelő képzés szakmai komplex vizsgát de nem rendelkezel pénzügyi-számviteli ügyintéző végzettséggel (vagy nem tudod igazolni, hogy számvitel és adózás digitális környezetben tananyagegység ismeretanyagát elsajátítottad) felmentést kapsz az új rendszerű mérlegképes könyvelő képzés óralátogatásai alól és tananyagegység záró vizsgái alól, kivéve a Számvitel és adózás digitális környezetben tananyagegységet. A képzés sikeres befejezése után (Számvitel és adózás digitális környezetben tananyagegység) tanúsítványt állítunk ki a résztvevő számára, amellyel jelentkezhet a független vizsgaközpontoknál a szakmai képesítő vizsgára.

Képzési és felmentési kérelem díja: 55 000 Ft


Mi a teendő?

Mindkét esetben a https://pallas70.hu/merlegkepes-konyvelo-tanfolyam

oldalon jelentkezni kell vagy a 2022. december 10-én vagy a 2023. január 2-án induló 1 tananyagegységes képzésre, a jogszabálynak megfelelő adminisztrációs folyamat elindítása érdekében.