Kreatív képzésindítási időpontok a honlapon!

2023-06-13
Web és kiadvány designer, Lakberendező, Divat-és öltözködési tanácsadó

Szeptemberben Web és kiadvány designer, LakberendezőDivat-és öltözködési tanácsadó képzéseink is újra indulnak. Ha bármelyik kreatív vonal érdekel, olvass tovább a képzés jellemzőkért, illetve tájékozódj részletesen a weboldalunkon és jelentkezz!


Web és kiadvány designer
Online képzésünk elsősorban arra készít fel, hogy egy cégek, vállalkozások online, illetve offline design igényét képes legyél ellátni. Ennek megfelelően megismered a színterek típusait, a logó és vektoros tervezés alapjait, továbbá a kiadványok és szóróanyagok létrehozásának a módját. Képzésünkön igyekszünk átadni számodra egy alapvető esztétikai és látványtervezési szemléletmódot.
Tovább a képzésre >>>Lakberendező
Amennyiben lakberendezői képzésünket választod, a tanfolyam végeztével képes leszel széles körű lakberendező feladatokat vállalni, egészen a tervezéstől a megvalósítás segítéséig. Gyakorlatorientáltan sajátíthatod el a szakma minden fortélyát. Képzésünk érinti az anyag-és termékismeret, tervezés és tanácsadás, továbbá műszaki és kooperációs ismeretek területét a bútortörténet mellett. 
Tovább a képzésre >>>Divat- és öltözködési stílustanácsadó
Képzésünk segítségével beindíthatod saját vállalkozásod, mint személyi stílus és divattanácsadó. Megismertetjük veled a trendek és stílusok hatásait, érteni fogod ezek összefüggéseit. Továbbá tanulni fogsz stíluselemzést, testalkattípusok jellemzését és akár egy divatfotózás koncepciójának a kialakítását. Képzésünk tele van gyakorlati feladatokkal és példákkal, de részletes elméleti tudást is oktatunk.
Tovább a képzésre >>>