Kreatív képzés indítások februárban!

2023-01-27
Lakberendező, Web és kiadvány designer, Divat- és öltözködési stílustanácsadó

Februárban a következő kreatív képzéseket indítjuk:


Lakberendező

Amennyiben lakberendezői képzésünket választod, a tanfolyam végeztével képes leszel az összes lakberendező feladat ellátására, egészen a tervezéstől a megvalósítás segítéséig. Gyakorlatorientáltan sajátíthatod el a szakma minden fortélyát. Képzésünk érinti az anyag-és termékismeret, tervezés és tanácsadás, továbbá műszaki és kooperációs ismeretek területét a bútortörténet mellett.

Lakberendező képzés >>>


Web és kiadvány designer

Egy kreatív szakember vállalkozások sokrétű online, illetve offline design igényét minden területen képes ellátni. Amiről tanulni fogsz képzésünkön: színterek típusai, látványtervezési ismeretek, logó tervezés a kezdetektől, fotómanipulációs technikák, vektoros objektumok tervezésének az alapja, alapvető marketingismeretek és kiadványok, illetve szóróanyagok létrehozásának a módja.

Web és kiadvány designer képzés >>>

Divat- és öltözködési stílustanácsadó

Szívesen segítenél másoknak szakmai tanácsokkal és hozzáértéseddel a saját stílusuk kialakításában? Képzésünk elvégzése után azzal foglalkozhatsz, amit igazán szeretsz. Átfogó képet kaphatsz a divat eddigi alakulásáról, tisztában lehetsz a trendekkel és hatásukkal, saját magad is magabiztosabb lehetsz az öltözködés terén, de a legfontosabb, hogy igazi szakmai stílustanácsadóvá válhatsz. Jelentkezz februári képzésünkre!

Divat- és öltözködési stílustanácsadó képzés >>>