A nagy karácsonyi pulcsivarázs

2022-12-29
A karácsonyi ,,csúnyapulcsiknak,, legendája van, ami sosem megy ki a divatból, mert ilyenkor az ünnepek alkalmából szinte kötelező...

Az ünnepek közeledtével izgatottan készülünk...mindezt általában kissé ingerülten, sokszor az utolsó napokra hagyva tesszük. Ilyenkor rohanva próbáljuk megszerezni azt, aminek szeretteink a legjobban örülnek...vagy csak mi gondoljuk így, hogy szükség van még egy ,,izére,,

Persze az sem mindegy, hogy a karácsonyi hangulatunkat hogyan lehet még inkább fokozni? Például csecsebecse ruhadarabokkal, és kiegészítőkkel, amit a sztárok is szívesen viselnek a nagy ünnepi lázban. Nézzünk néhány egészen elképesztő darabot a ,,christmas style,, repertoárból. Tartsatok velem egy fergeteges kissé groteszk karácsonyi buliba, ahol ígérem nem fogtok unatkozni.

Figyelem! A nyugalom megzavarására alkalmas képek következnek...


Nézzük a hölgyeket

Sztárjaink első ránézésre igen intenzív megjelenést mutatnak...de azt gondolom sokadik ránézésre sincs ez másképp.

Meghan Trainor nem bízta a véletlenre. A karácsonyfa ruhán, nem csak a díszek, de az ajándékok is megjelennek. Becsomagolva! Irigylem, bár én is itt tartanék. Valahogy meg sem lepődöm, hogy Lady Gaga egy komplett feldíszített fenyőfát visel a fején. Polgárpukkasztó megjelenése számomra teljesen természetes, hiszen tőle ezt már megszokhattuk. Hillary Clinton inkább az időtlenséget tükrözi ezzel a télapós pihe-puha kardigánnal. A klasszikus karácsonyi színek vidámságát csak Mrs. Clinton arckifejezése töri ketté...lehet neki sem tetszett annyira. Katy Perry a H&M kapányfotózásán ezzel a manós Elfi Selfie pulcsival hírdette az ünnepeket. Az limitált szériás kollekció nagy sikert aratott hiszen nem csak szórakoztatta a vásárlókat, de ötleteket is adott az ünnepi szettek kialakításához...nem úgy mint a 3 dimenziós fellépőruhája.


Intenzív ünnepi hangulatA fenyőfa díszítés folyamata

Madonna polgárpukkasztó személyisége szintén megszokott...ezért sem lepődtem meg a Gucci divatház jelmezszerű szettjein. A folyamat nagyszerűen van tálalva (photoshoppolva) Az énekesnő először fenyőnek öltözött be, ami még abszolút megállja a helyét egy karácsonyi vacsorán. Majd fényfüzérrel ékesítette magát, végül egy komplett karácsonyfává alakult át. Igazi átváltozóművész...csak nem biztos, hogy ebben a helyzetben is az.

Vagy itt van Beyonce, aki kissé bohókásra vette outfittjét. Díszes kardigánját Ő sem vehette túl komolyan, nyilván ízlést sem formál vele, viszont szórakoztat ...ezt hívják rossz humornak.


Az átalakuló művész


Télanyó szerepben


Nézzük a férfiakat

Sztárjaink már egy sokkal visszafogottabb Christmas Style-t részesítettek előnyben...lehet igazuk is van. Ezekben a ,,cuki,, pulóverekben Anyuci kicsi fiai tekintenek vissza ránk. Ritka pillanatok egyike amikor Snoop Dogg-ot ilyen öltözetben láthatjuk, de ha jobban megnézzük azt a hóembert, a rapper ismét nem hazudtolta meg önmagát. Pharrell Williams boho stílusban készül az ünnepekre, nem úgy mint Colin Firth és az Ő rénszarvasos klasszikusa (valószínű Bridget Johnes is ekkor szeretett belé). Matt Damon kardigánján a Télapó egy tucatnyi arcával ismerkedhetünk meg, ami nemcsak színekben, de mintavilágban is pazar. Végül, hogy Kanye West se maradjon le a Christmas partiról, íme egy igazán aranyosra sikeredett szett, aminek tompa szinei és fazonja, de még a mintázata sem zavaró...lehet ezt visszafogottabban is tálalni.


Ők bizony bevállalták


És végül jöjjenek a legkreatívabb találmányok, akik tényleg komolyan veszik az ünnepi hangulatot. Persze minden viccnek van határa, de Ők nem ismerik. Ilyen amikor a karácsonyi buli a tetőfokára hág...ha egy ilyen cuccban elmész egy karácsonyi buliba, akkor...nem, nem mehetsz ebben sehova! Van az a pont, amikor nem kellenek a szavak, mert a képek bizony önmagukért beszélnek.


No comment


A cikket írta:
Zámbó Vörös Viktória, divatstílus szakértő


Ha érdekel a divat, és stílusosan szeretnél öltözködni, az alábbi képzéseket ajánljuk figyelmedbe:

Divat- és öltözködési stílustanácsadó online képzés >>>

Stylist, divat és stílus E-képzés >>>