Fogj bele most a pályaváltáshoz szükséges tudás elsajátításába!

2022-03-03
Úgy döntöttél, hogy pályát szeretnél váltani, de nem akarsz szeptemberig várni a jelentkezésre? Ebben a cikkben bemutatunk néhány a közeljövőben induló képzést.

Úgy döntöttél, hogy pályát szeretnél váltani, de nem akarsz szeptemberig várni a jelentkezésre? Ebben a cikkben bemutatunk néhány a közeljövőben induló képzést.


Mérlegképes könyvelői képzés – áprilisi képzésindítások

Könyvelőkre mindig szükség van a gazdaságban, hiszen minden a piaci szereplők között törétnő gazdasági tranzakciót rögzíteni kell és erről állami szervezeteknek, cégvezetőknek tulajdonosoknak információt kell szolgáltani . Ahhoz, hogy valakiből kiváló könyvelő lehessen, az alábbi készségek szükségesek:

 • pontosság és odafigyelés
 • üzleti érzék
 • technológiai tudás


Lakberendező – májusi képzésindítás

A lakberendező (a hiedelmekkel ellentétben) nemcsak egymáshoz passzoló bútorokat válogat, hanem az esztétikusságot, a praktikusságot és az ügyfél igényeit egyszerre valósítja meg egy zárt tér berendezésében. Egy kiváló lakberendező az alábbi készségeket hordozza magában:

 • rendszeresség
 • pontos, részletorientált gondolkodás
 • kreativitás
 • kiváló kommunikációs készség.

El tudod magad képzelni a lakberendező szakmában? Vagy már eleve lakberendezőként dolgozol, és csak bővíteni szeretnéd a tudásodat? Ez esetben a lakberendezői képzésünk kiváló lehet számodra.

Jelentkezz lakberendezői tantermi képzésünkre,hogy te is bővíthesd tudásod a lakberendezés terén – és az önéletrajzodat egy államilag engedélyezett, programkövetelmény alapján szervezett, tanúsítványt adó képzéssel.Fotográfus – májusi képzésindítás

A 21. században nagyobb szükség van fotográfusra, mint valaha. Az internet terjedésével egyre több vizuális szemléltestésre van szükségünk. Ez a tény mindenkire igaz: a magánszemélyektől kezdve a cégekig mindenkinek elkélhet legalább egy szakértelemmel elkészített fotó. Az alábbi készségek tesznek jó szakemberré egy fotográfust:

 • esztétikai érzék
 • kreativitás
 • kapcsolatteremtési készség
 • részletesség.

Alapvetően is szeretsz fotózni, ám hobbidat szakma szinten is szeretnéd művelni? Ez esetben nézz rá fotográfus képzésünkre.

Ahogy minden más képzésünk, ez is egy államilag engedélyezett, programkövetelmény alapján szervezett, tanúsítványt adó képzés. Jelentkezz, és valósítsd meg azon álmodat, hogy a hobbidat munkaként tudod űzni!A saját tempódban szeretnél haladni vagy azonnal szeretnéd kezdeni a tanulást? Akkor nézz rá E-képzéseinkre is! Ebben a rendszerben bárhol, bármikor bárhonnan tudsz tanulni, egyáltalán nincsenek kötöttségeid a tanulásban.

A tananyagot a Pallas70 oktatási rendszerén belül feltöltött videók formájában kapod meg, ha pedig kérdéseid vannak, ezeket is fel tudod tenni felületünkön keresztül. Jelentkezz E-képzéseink egyikére, és élvezd a kötöttségek nélküli tanulás örömét!