Bemutatjuk „Fotós képzés” E-képzésünket!

2022-02-25
Manapság egyre népszerűbb a fotózás, hiszen sokkal egyszerűbb szép fotókat készíteni, mint régebben. Csak előkapjuk a mobilunkat, és már azzal is elfogadható képet tudunk készíteni magánhasználatra. Ám ha profi szinten szeretnéd űzni a szakmát, akkor elméleti tudásra is szükséged lesz.

Manapság egyre népszerűbb a fotózás, hiszen sokkal egyszerűbb szép fotókat készíteni, mint régebben. Csak előkapjuk a mobilunkat, és már azzal is elfogadható képet tudunk készíteni magánhasználatra. Ám ha profi szinten szeretnéd űzni a szakmát, akkor elméleti tudásra is szükséged lesz. Ezt a tudást kívánja átadni a Pallas70 „Fotós képzés” E-képzése.


Kevesebb erőfeszítéssel előnyösebb képek

Biztosan te is találkozhattál már azzal a szituációval, hogy amikor már meg volt az elképzelés a fejedben, csak hosszú agyalás után jutott eszedbe, hogy milyen kivitelezéssel lehet megvalósítani – és még ezzel sem lett 100%-os a sikered. Ezt a hosszú agyalást meg lehet spórolni azzal, ha már alapvető tudásunk van a fotógráfiában. Az elméleti tudás segítségével nem kell magunktól rájönnünk bizonyos dolgokra, mert megtanítják nekünk őket.


A hobbi és a profi fotózás választóvonala

A hobbi fotóst és a profi fotóst az elméleti tudás és az alapvető elvárások magas szintje különbözteti meg egymástól. Ha szolgáltatásként szeretnéd csinálni a fotózást, akkor célszerű az utóbbi szakemberek táborát erősítened. Ebben az esetben Fotográfus képzésünket tudom ajánlani. Szerencsére nem nehéz elsajátítani a fotógráfia alapjait, csupán elköteleződés kérdése.


Bemutatjuk a „Fotós képzés” E-kurzusunkat

Ha már évek óta el akarod sajátítani a fotógráfia alapjait, de valamiért nem jutott rá időd és energiád, akkor a Pallas70 „Fotós képzés” E-kurzusunkat egyenesen neked találták ki. Jogosan merülhet fel benned a kérdés, hogy ez a képzés miben más, mint a többi? A válasz egyszerű: formátuma miatt nem kell elmenned otthonról ahhoz, hogy tanulhass. Elég egy laptop és internet elérés ahhoz, hogy elsajátíthasd a kurzus tananyagát.

Emellett időhöz sem vagy kötve: akkor ülsz le tanulni, amikor csak jónak látod. Ezért a „Fotós képzés” ideális azok számára, akiknek kötött munkahelyük vagy más tanulmányaik vannak.


Mit fogsz tanulni a képzésen?

A fotós e-képzés tananyaga a következő témaköröket fedi le:

1. FOTÓTECHNIKA

Fényképezőgép ismeretek (DSLR vs MILC bemutatása)

Fényképezőgép beállítások

Expozíció

Fénymérés

Feleletválasztós teszt

Gyakorlati feladat

2. KOMPOZÍCIÓ

Pszichológiája

Kompozíciós technikák, avagy tartalomhoz a forma

Szín, mint kompozíciós elem

Feleletválasztós teszt

Gyakorlati feladat

3. OPTIKA
Objektívek
Gyújtótávolság

Objektívek karbantartása

Feleletválasztós teszt

Gyakorlati feladat

4. SZERKESZTÉS

Fájlformátumok, képek letöltése

Alapszintű szerkesztések

Színek szerkesztése

Tónusok szerkesztése

Feleletválasztós teszt

Gyakorlati feladat

5. FÉNYTAN, VILÁGÍTÁS

Fény iránya

Fény minősége

Fény színe

A fény tudatos használata, irányítása

Feleletválasztós teszt

Gyakorlati feladat

6. SZEMÉLYFÉNYKÉPEZÉS

Emberi tényezők

Technikai

Arc- és fejformák

Pózok, testtartások - férfi, nő

Képkivágások

Feleletválasztós teszt

Gyakorlati feladat


Felkeltette az érdeklődésedet az fotós szakma? Ez esetben jelentkezz E-képzésünkre. Amennyiben más területek is érdekelnének téged, a Pallas70 oldalán több olyan kurzust találsz, amik online platformon folynak. Válogathatsz az időpontokhoz kötött online képzéseink, és az ilyen szempontból kötetlen E-képzéseink között is.

Az online képzés keretein belül valós időben folyik az oktatás, így élőben is felteheted a kérdéseidet a tanároknak. Az e-képzés pedig több szabadságot nyújt, hiszen a saját tempódban haladhatsz az anyaggal. Nézz körül képzéseink között, és válts karriert a Pallas70 segítségével!