Pályázat Fogyatékosságbarát Munkahely címre

A Salva Vita Alapítvány 2010-ben vezette be a Fogyatékosság-barát Munkahely elismerést, hogy az álláskereső fogyatékos emberek és a foglalkoztatásukra nyitott munkáltatók egymásra találását támogassa. Azon munkáltatók pályázhatnak az elismerésre, amelyek vállalják, hogy folyamatosan fejlesztik a fogyatékos emberek toborzásával, foglalkoztatásával, megtartásával kapcsolatos gyakorlatukat.
Az elismerést minden évben az Emberi Erőforrások Minisztériuma, az American Chamber of Commerce in Hungary, a Szövetség a Kiválóságért Közhasznú Egyesület és a Salva Vita Alapítvány közösen adja a pályázati feltételeket sikeresen teljesítő munkáltatóknak.
Idén 2013. szeptember 15-ig lehet pályázni a Fogyatékosságbarát Munkahely címre. Abban az esetben is lehet jelentkezni, ha a cég éppen most szeretne nyitni ebbe az irányba.
A jelentkezés után tanácsadók segítenek a pályázati anyag összeállításában, a megfelelő célok kitűzésében és megvalósításában. Pályázni a Fogyatékosságbarát Munkahely honlapján lehet http://fbm.hu/.A pályázatok beadásának határideje: 2013. szeptember 15.