A mérlegképes továbbképzés keretében nyújtott szolgáltatások részletezése

A Pallas 70 Oktatási Kft. 12 éve végez sikeres képzési tevékenységet a pénzügyi-számviteli szakmákban. Intézményünk kedvező feltételekkel kínálja magas színvonalú mérlegképes továbbképzés szolgáltatását a regisztrált mérlegképes könyvelők, valamint regisztráció előtt állók részére.

A jogszabályi előírásoknak megfelelően a regisztrált mérlegképes könyvelők 2024. január 1. és 2024. december 31. között tehetnek eleget továbbképzési kötelezettségüknek.

A Pallas 70 Oktatási Kft. változatlanul kétféle formában és további választási lehetőséggel kínálja a Pénzügyminisztérium által akkreditált továbbképzési programjait.

Továbbra is kiemelt figyelmet fordítunk a kötelezően előírt 16 kreditpont (8 számvitel és 8 adó) hagyományos, azaz tantermi (2 x 8 órás előadás) és a szintén 16 kreditpont értékű E-learning (önállóan számítógép előtt) továbbképzési formák biztosítására. Egyszerű, kényelmes, gyors és biztonságos (véletlenül sem marad le töredék kreditpont).

A több szabadidővel rendelkezők részére E-learning formában a 8 kreditpontos adó témakört kisebb kreditpont értékre bontva is minősíttettük, így az érdeklődők különböző témákból is összeválogathatják a nem számvitel témakörre vonatkozó 8 kreditpontot.

A választott továbbképzés elvégzéséről a regisztrált mérlegképes könyvelők lejelentését az NGM felé a képző végzi.