A kötelező továbbképzésén való részvétel menete

Mérlegképes továbbképzésünk tantermi és e-learning formában is elvégezhető.

A részvétel folyamata:

1. lépés: Válassza ki, hogy hagyományos tantermi vagy e-learning képzési formában szeretné a továbbképzést teljesíteni.

Tantermi oktatás választása esetén:

2. lépés: Válasszon helyszínt és időpontot.
3. lépés: A jelentkezem gombra kattintva töltse ki a honlapon található jelentkezési lapot. A jelentkezésről e-mail visszajelzést küldünk az Ön által megadott e-mail címre a jelentkezést követően. (Amennyiben nem érkezik visszaigazoló e-mail, kérjük, keresse kollégánkat.)
4. lépés: Megküldjük a megadott számlázási névre szóló díjbekérőt az Ön által megadott e-mail címre. Kérjük, hogy a díjbekérőn megadott határidőig a képzési díjat átutalással befizetni szíveskedjen.  Átutalással történő fizetési mód választásánál is – akadályoztatás esetén – módosítható a választott időpont. (Szükség esetén, pontos összeggel helyszíni készpénzfizetés lehetséges.)
5. lépés: A befizetés bankszámlánkra történő beérkezéséről e-mail-en értesítést küldünk. A beérkezett befizetésről a számlát e-mailben küldjük.

A tantermi képzésre kérjük, a következőket hozza magával:

  • A képzési díj befizetésének igazolását.
  • Személyi igazolványt
  • Amennyiben Pénzügyminisztériumi regisztrációval rendelkezik, a regisztrációs igazolványát
  • A mérlegképes továbbképzés elvégzéséről a Pénzügyminisztérium felé a jelentési kötelezettségünket a jogszabály által megadott határidőig teljesítjük.
  • Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a csoportokat megfelelő számú jelentkező esetén indítjuk. A csoportokba sorolás a jelentkezés és a képzési díj beérkezésének sorrendjében történik.

E-learning oktatás választása esetén:

2. lépés: Fiók nyitása/Bejelentkezés (attól függően, hogy visszatérő, vagy új hallgató)
3. lépés: A megvásárolható E-learning programok oldalán kattintással kiválasztja azokat a mezőket, amelyek az Ön számára szükséges kreditpontokat mutatják. Kínálatunkban olyan képzési programok is megtalálhatóak, amelyek egyszeri megtekintésével egyszerre több szakmában is megszerezheti a feltüntetett kreditpontokat. Kattintson az összes megszerezni kívánt kreditpont mezőjére, így kiválasztva azokat.
4. lépés: Amikor végzett a kreditpontok kiválasztásával, a "Kész vagyok, megrendelem" gombra kattintva jut a kosár oldalra, ahol megrendelését leadhatja.
5. lépés: A "kosár" oldalon kell megadnia számlázási címére, kapcsolattartásra és a később kiállítandó kreditpont-igazolására vonatkozó adatokat is. Különösen fontos, hogy nevét személyi igazolványának megfelelően adja meg, mert a kreditpont-igazoláson az itt megadott név fog szerepelni! Szintén itt kell megadnia a kiválasztott szakma és szakterület által kívánt egyéb (regisztrációs szám, ill. nyilvántartási szám) adatait.
Bankkártyás vagy utalásos fizetési módok közül választhat.
6. lépés: Az adatok megadása után a "Megvásárlás" gombra kattintással rendelheti meg a képzést, melyet követően visszaigazoló e-mailt küldünk
7. lépés: Utalásos fizetési mód kiválasztása esetén megküldjük díjbekérőnket az Ön által megadott e-mail címre. Utaláskor hivatkozzon a díjbekérő sorszámára. Az összeg beérkezése után, a tranzakció kézi feldolgozását követően adjuk meg hozzáférését a megvásárolt képzéshez.
Bankkártyás fizetési mód választása esetén (sikeres fizetést követően) hozzáférését - megrendelésének technikai ellenőrzése után - legkésőbb a következő munkanapon adja meg kollégánk.
A hozzáférés megadásáról mindkét fizetési mód esetén automatikus e-mailt küld rendszerünk. A számlát elektronikus úton juttatjuk el.
8. lépés: Ön belép honlapunkon keresztül és a videókat a szabályoknak megfelelően megtekinti.
9. lépés: Az összes lecke teljesítését követően igazolását a "Pallas fiók nyitólap” > "Saját adatlapom" > "Igazolások" menüpontokon keresztül töltheti le.
10. lépés: A leckékhez hozzáférése továbbra is biztosított lesz 1 éven át (a hozzáférés kezdetétől számítva), de kreditpont igazolás csak a képzési program érvényességi idején belül állítható ki.

A jogalkotó elvárása a továbbképzés során a részvétel ellenőrzése.

  • E-learning rendszerünkben az ellenőrzés minden lecke megtekintése közben, véletlenszerűen megjelenő, részvételt ellenőrző gombra való kattintással valósul meg.
  • A gomb megjelenését követő 60 mp-en belül van lehetősége a részvétel jelzésére.
  • Amennyiben ez nem történik meg, az adott leckét újra meg kell tekintenie.
A választott továbbképzés elvégzéséről a regisztrált mérlegképes könyvelők lejelentését az NGM felé a képző végzi.

Örülünk, hogy érdeklődsz képzésünk részletei iránt!
Ha valami nem világos vagy további kérdéseid lennének, keress minket bátran!