Mérlegképes könyvelő képzés indítások

2024-01-08
Kezdési időpontok és rugalmas tanulási formák. Miért érdemes most jelentkezni? A mérlegképes könyvelők szerepe és jelentősége.

A Pallas70.hu mérlegképes könyvelő képzésének kezdési időpontjai és jelentkezési információk

Kezdési időpontok és rugalmas tanulási formák

A Pallas70.hu mérlegképes könyvelő képzései 2024 januárjától indulnak ismét, különböző ütemezésekben: hétköznap délelőtt, délután és szombati csoportokban. A képzések online formában érhetők el, ami nagy rugalmasságot biztosít, különösen azok számára, akik már dolgoznak vagy más elfoglaltságokkal rendelkeznek.

Miért érdemes jelentkezni?

  1. Szakértő oktatók: A képzést vezető oktatók között könyvelők, bérszámfejtők, TB ügyintézők, jogászok és közgazdászok találhatóak, jelentős szakmai és tanítási tapasztalattal.
  2. Átfogó ismeretek: A résztvevők megtanulják a számvitel alapjait, a digitális könyvelői programok használatát, pénzügyi kimutatások összeállítását, elemzését és ellenőrzését, valamint alapvető jogi és gazdasági ismereteket.
  3. Tananyag és vizsga: A képzés 7 tanegységből áll, tanulási eredményeket mérő vizsgákkal, és a sikeres elvégzés után tanúsítványt kapnak a résztvevők.
  4. Kedvező jelenlegi feltételek: 2024 július 1-től új hatósági képzési és vizsgáztatási rendszer lép életbe. Egyik legfontosabb változtatása a jelenleg érvényes képzési rendszerhez képest, hogy a kontakt óraszámok a jelenlegi minimum 510-ről 690-re emelkednek. A változtatás miatt jelentős kötött tanulási időráfordítás és körülbelül 50%-os tandíj növekedés várható!

Ezért most érdemes a képzésre jelentkezni >>

A mérlegképes könyvelők szerepe és jelentősége

  • Szakmai fontosság: A mérlegképes könyvelők kulcsfontosságúak egy vállalat pénzügyi és gazdasági helyzetének ismeretében, és elengedhetetlenek a fontos üzleti döntések meghozatalában.
  • Stratégiai szerep: Egy mérlegképes könyvelő tudása nélkülözhetetlen a kulcsfontosságú üzleti tervek megalkotásához és a fontos stratégiai döntések meghozatalához.

Összességében a Pallas70.hu által kínált mérlegképes könyvelő képzés lehetőséget nyújt a résztvevőknek, hogy fejlesszék szakmai tudásukat és képességeiket, amelyek elengedhetetlenek a mai gyorsan változó gazdasági környezetben.

Tovább a képzés aloldalára >>