Online képzés vagy E-képzés?

Online képzés jellemzők:

Online képzéseink egy része programkövetelmény alapján szervezett tanúsítványt adó képzés, melynek birtokában képesítő vizsgát lehet tenni. Bizonyos munkakörök betöltése, jogszabály által meghatározva csak képesítő vizsgán szerzett bizonyítvánnyal lehetséges.

Online képzéseink másik részének képzési programjait Oktatási Központunk a gazdasági és a munkaerő piaci igényeket felmérve állította össze. Ezen képzéseknél a megszerzett tudás és az erről kiállított államilag elismert tanúsítvány segíti hallgatóinkat karrierjük építésében.

Az oktatás az online térben, előre meghatározott időpontokban, jelen időben, virtuális tanteremben történik.

A tanórák gyakorlati tudásra helyezik a hangsúlyt. Ha valaki nem tud részt venni az órán vagy ismét meg szeretné nézni, az később megteheti, egy adott leckét ugyanis többször vissza lehet nézni. 

Online képzésekre való jelentkezéshez bizonyos feltételeknek kell megfelelni, a legtöbb képzésünk érettségi bizonyítvány birtokában kezdhető el, de vannak olyan képzések, ahová bizonyos előképzettség, tapasztalat vagy nyelvtudás is szükséges. 

Egy online képzés több előre meghatározott témakörből, illetve tananyagból épül fel, melyek végén tanulási eredményt mérő vizsgát tartunk, online formában. A tanegységeket záró vizsgák teljesítése feltétele a képzési tanúsítvány kiadásának.

Képzés elvégzéséhez szükséges idő a képzéstől függően fél/1 év.


E-képzés jellemzők:

Az E-képzés egy olyan képzési forma, mely internet alapú és személyes tantermi jelenlétet egyáltalán nem igényel. 

Miután jelentkeztél, e-mailben megkapod a belépési információkat az oktatási rendszerünkbe, ahol a tananyagot, teszteket és kommunikációs felületet találsz. A képzést azonnal elkezdheted és a saját ütemedben haladhatsz vele.

A szükség szerinti konzultáció az oktatási rendszerünkben megtalálható felületen történik. A lényegre összpontosító leckékhez tutor tanári segítséget kapsz.

A modulok végén pedig tudást ellenőrző tesztekkel várunk, melyet sikeresen teljesítened kell a továbblépéshez. Fontos, hogy ezeket a teszteket tetszőlegesen bármennyiszer megismételheted.

Az utolsó modulhoz tartozó tesztsor sikeres elvégzése jelenti a képzés teljesítését. A legvégén kapod meg Oktatási Központunktól a képzés elvégzését igazoló államilag nyilvántartott tanúsítványt, melyet postázunk a címedre és a Pallas fiókodból is letölthetsz.

Az E-képzések a tananyag jellegétől és az egyéni tanulási ütemtől függően átlagosan 3 hónap alatt teljesíthetőek.