HR képzés online? Tanulj egy szakmát, amit nem vált le a robotizáció!

2021-02-09
Emberi erőforrás menedzsment (E-képzés)

Az újonnan induló képzéseink között az emberi erőforrás menedzsment is megtalálhat. Egy teljesen elektronikus képzésről van szó, melynek nagy előnye, hogy főállás mellett, rugalmas időbeosztásban is elvégezheted!

Több szempontból is figyelemre méltó és fontos munkakörök tarkítják a HR területet. Talán az egyik legsokszínűbb, legszerteágazóbb szegmens a jelenlegi munka világában. Egyrészt remekül kombinálható más gazdasági területekkel, jól beépíthető a vezetői készségek fejlesztésébe, illetve számod előnyhöz juttathat az a tudást, amit egy ilyen jellegű képzés keretein belül elsajátíthatsz.

Miért ajánljuk pályakezdőknek?

A humán erőforrás terület olyan széles spektrumot céloz a piacon, amivel bizton elindulhatsz még akkor is, ha nem vagy teljesen határozott a későbbi céljaiddal kapcsolatban. Olyan információkat szerezhetsz és olyan apróságnak tűnő részleteket tudhatsz meg a munka világáról, ami végsősoron még az állásinterjúk és a karriertervezés során is segítségedre lehetnek. Könnyen alakítható, kombinálható, beépíthető bármilyen más terület munkaköreibe, hiszen ez a szakma nem mással, mint a munkavégzéssel foglalkozik!

Miért ajánljuk cégvezetőknek?

Cégtulajdonosként, vezetőként, menedzserként az egyik legfontosabb feladatod, és egyben legnagyobb kihívásod is az emberi kapcsolatok célirányos javítása, fejlesztése. Enélkül sajnos a legjobb ötletek és legelszántabb kezdeményezések is hamar kudarcot vallanak. Ez az e-képzés segít abban, hogy jobban átlásd a szervezeti működést, optimálisabban válassz ki egy stratégiát a céged HR, PR érdekeltségeiben, és te magad irányítsd a céged arculatának, működésének sorsát!

Mi mindenről lesz szó?

Természetesen szó lesz toborzásról, munkaerő felvételről, bérezési rendszerek kialakításáról, hiszen ezek a folyamatok a cég mozgatórugóit, vagyis a dolgozókat célozzák. A munkavállalók szimpátiájának elnyerése hosszútávú előnyökhöz juttathatja a céget, és meghatározhatja azt a megítélést, azt a márkát, amit képvisel.

A munkajogi ismeretek, a képzés szervezés, szabadságok, elbocsájtás, felvétel kicsit szárazabb, de ugyanakkor nélkülözhetetlen elemei a HR üzletágnak. Sőt! Könnyen lehet, hogy az adminisztratív oldalon komfortosabban érzed magad, mint a frontvonalban, így ezek a témák nagyban meghatározhatják majd az ilyen jellegű szakmai sikereidet.

Stratégia az emberi erőforrás menedzsmentben

A bérezések, a bónuszrendszerek, a munkavállalók ösztönzése, vagy például az munkaidő beosztás is stratégiai kérdések lehetnek egy vállalat életében. Ezek mérése, analitikája szintén lehet egy külön szakértő feladata, akik általában szorosan együttműködnek a marketing, az értékesítés, a pénzügy, a szervezetfejlesztés vezetőivel is. Egyszóval egy igazi központi és pörgős feladatkör, ha a HR és PR stratégiák kialakításában, fejlesztésében veszel részt.

Ki lesz a tutorod az e-képzés során?

Repka Ágnes, munkajogi tanácsadó és HR, karrier tanácsadó lesz a tutorod, ha jelentkezel a képzésre. Mind szakmai, kommunikációs, mind analitikus képességeidet fejlesztheted, ha az ő tananyagaira támaszkodsz. Naprakész és gyakorlatias tudásanyag összeállítására törekszünk, ami az e-képzés esetében még lényegesebb, mint a tantermi oktatásnál. Ez most sincs másként, és büszkén kijelenthetjük, hogy kézzelfogható és jövőbemutató tudásanyagot sikerült összeállítani az emberi erőforrás menedzsment E-képzéshez.

Várunk szeretettel és sok tudással!