Logisztikai és szállítmányozási munkatárs

2021-05-03
Úgy érzed remek szervezőkészséggel rendelkezel? Jól és hatékonyan kommunikálsz ...

Úgy érzed remek szervezőkészséggel rendelkezel? Jól és hatékonyan kommunikálsz, precízen tudod rögzíteni az adatokat, esetleg még eladói, értékesítői, tárgyalási készségeket is vélsz felfedezni magadban? Könnyen lehet, hogy a globálisan is fontos és népszerű mobilitási területeken, azon belül is a logisztikában, szállítmányozásban megtalálhatod a helyed! Ezekben a szakmákban nagyon gyakorlatias, talpraesett szakemberekre van szükség, akiknek van érzéke a rendszerek átlátásához, strukturálásához, és szeretnek rendet tartani maguk körül.

Ha még a beszélőkéd is a helyén van, vagy hajlandó vagy ezen is javítani, akkor pedig tárt karokkal várnak rád a kisebb helyi, a nagyobb globális, nemzetközi cégek is, és hidd el, hogy a kiemelkedő juttatás sem marad elérhetetlen, ha jó tapasztalattal, jó helyekre kerülsz be. Hol dolgozhatsz ilyen végzettséggel, mit tanulhatsz a tanfolyamunkon? Erről és még sok másról is szól ez a cikkünk.


Hogyan működik az online képzés?

Először is fontos megnézni, hogy időben, energiában mennyire vállalható számodra egy ilyen képzés. A képzés otthonról végezhető. A tanórákat előre meghatározott órarend szerint online, virtuális tanteremben tartjuk. A tanórákon - ugyanúgy, mint a tantermi órákon - a tanártól lehet kérdezni. A tanórák hiányzás esetén későbbi időpontban is megtekinthetőek, illetve akárhányszor újranézhetőek. Mivel online végezhető, ezért egy jó internetkapcsolaton kívül semmi másra nem lesz szükséged, jegyzetelhetsz is a laptopodon, extra költséged, ráfordításod nem igen keletkezik a tandíjon felül.


Hogyan alapozhatod meg a tudásodat, hol helyezkedhetsz el?

A fuvarozás és a szállítmányozás ugyan sok mindenben közös, sok mindenben különbözik is, ezért a két területet külön-külön kell megismerned, ha át akarod látni a rendszert. Persze munkahelye, cégprofilja válogatja, hogy éppen szárazföldi, például kamionos, vasutas, furgonos flották, vagy vízi, légi szállítás jellemzi majd a munkakörödet. Érdemes a későbbiekben egy-egy speciális területet még mélyebben megismerni, mielőtt állásra jelentkezel, de az alapokat és a legfontosabb tudnivalókat min-mind elsajátíthatod nálunk! Az írásbeli üzleti kommunikáció, ami a profi csomagban megtalálható nagy segítségedre lehet, ha pályakezdő, vagy kezdő vállalkozó vagy.



Konkrét témák a tananyagban


De miről is lesz szó konkrétan? Elárulunk egy-két fontos témát az induló képzés színfalai mögül, hiszen már a tanárok és szakértők segítségével bombabiztos terveket szövünk a hallgatóink maximális elégedettsége érdekében, és kész tantervekkel, oktatási segédletekkel várunk titeket! Szó lesz például a rendelésekről, beszerzésekről, értékesítésről mindenféle megközelítésből. Szó lesz például panaszkezelésről, reklamációk fogadásáról. Normatívák elemzéséről és méréséről, raktárvezetésről, árutovábbításról, nemzetközi szállításról, szállítmányozásról, készletelemzésről. Nagyobb felelősségi körökről, többek között döntés-előkészítésről, menedzsment elemzésről is sok mindent elmondunk. Olyan speciális területek is szóba jönnek, mint a veszélyes áruk, nyilvántartások, informatikai rendszerek és a hatékony kommunikáció.



Úgy érzed, itt a helyed? Várunk szeretettel!